Sales Trends: Eenvoudig samenwerken aan content terwijl je altijd 'on the go' bent

Sales Trends: Eenvoudig samenwerken aan content terwijl je altijd 'on the go' bent

17-10-2014ENBusiness Case
Voeg de whitepaper toe aan Mijn lijsten
U moet ingelogd zijn om een whitepaper aan uw favorieten toe te voegen. Login of registreer u als Marqit member.

Als je in de Sales zit ben waarschijnlijk een aanzienlijke hoeveelheid van je tijd ‘on the go’. En waarom ook niet? Zowel werknemers als klanten vandaag de dag verwachten de voordelen te kunnen plukken voordelen van de altijd aanwezige ‘pocket-size’ connectiviteit… Dus als alles dat je vandaag moet doen het checken van e-mails en het bellen van klanten en prospects is, waarom zou dat dan niet vanuit huis kunnen? Of vanuit een restaurant of zelfs vanaf het strand?

Maar natuurlijk werken we nog steeds in teams: we werken nauw samen aan contracten en presentaties, sturen deze heen-en-weer voor reviews, updates en aanpassingen. Dus ook al zitten we niet in hetzelfde pand of kamer, we moeten kunnen samenwerken alsof dat wel zo is…

Deze realiteit presenteert zowel kans als een uitdaging voor bedrijven. Het is tegenwoordig gemakkelijk om informatie te delen, een e-mail te versturen tijdens het uitlaten van de hond, maar het is niet altijd even gemakkelijk om effectief samen te werken aan een project of een deal op deze manier.

Dit document begint met een simpel uitgangspunt: als Sales een meer efficiënte manier zou hebben om toegang te krijgen tot content en deze effectief kan delen/updaten/bewerken, dan wordt er minder tijd besteed aan het zoeken naar de juiste informatie/versie en blijft er tijd over om die informatie effectief te gebruiken om meer te verkopen!

Lees verder over een oplossing die het samenwerken aan content kinderlijk eenvoudig maakt. Content wordt in beveiligde cloud-based mappen gecentraliseerd en het eindresultaat is een gestroomlijnd verkoopproces. Iedereen heeft toegang tot de meest recente en actuele content die je nodig hebt om te kunnen verkopen; de nieuwste verkoop materialen, productspecificaties en prijsinformatie. Alles kan gemakkelijk worden gedeeld met klanten, prospects of collega’s. Any place, any time, any device.

Registratie vereist
My Marqit

Registreer je gratis voor de volgende voordelen:

  • Kosteloos toegang tot alle informatie
  • Onbeperkt downloaden van whitepapers
  • Altijd up-to-date via de Marqit nieuwsbrieven
E-mailadres
Wachtwoord
Wachtwoord [vergeten?]