Het VMware vSphere back-up proces: Mist u iets?

Het VMware vSphere back-up proces: Mist u iets?

03-11-2014ENWhitepaper
Voeg de whitepaper toe aan Mijn lijsten
U moet ingelogd zijn om een whitepaper aan uw favorieten toe te voegen. Login of registreer u als Marqit member.

U heeft reeds een virtueel platform geïmplementeerd, en de kans is groot dat u dit platform bovenop een vorm van gedeelde storage heeft geplaatst. Virtual machines zijn dus aanwezig en die VMs voorzien gebruikers van data en applicaties.

Maar beschikt u over effectieve data protectie?

Kan uw bestaande oplossing een back-up maken van bestanden en mappen, applicatie-onderdelen en volledige VMs en dat allemaal tegelijkertijd? Kan diezelfde oplossing een ieder van die items herstellen met minimale inspanningen? Werken uw back-ups nog steeds via nachtelijke schema’s of verwerken zij vrijwel real-time de veranderingen die plaatsvinden? En kan uw back-up oplossing alles wat het elders vastlegt repliceren, zodat zelfs de grootste disaster events geen ramp voor uw bedrijf hoeven te betekenen?

Wanneer uw back-up oplossing niet beschikt over één van de genoemde functionaliteiten dan bent u opgescheept met complexe back-ups. Wat u mist is de juiste data protection oplossing voor uw VMware vSphere-behoeften. Dankzij de uitleg van het vSphere back-up proces in deze gids krijgt u inzichtelijk over welke onderdelen van dit proces u wel en niet beschikt, zodat u uw data en virtual machines (VM) effectief kunt beschermen.

Registratie vereist
Relevante artikelen
Databeveiliging | Back-up
My Marqit

Registreer je gratis voor de volgende voordelen:

  • Kosteloos toegang tot alle informatie
  • Onbeperkt downloaden van whitepapers
  • Altijd up-to-date via de Marqit nieuwsbrieven
E-mailadres
Wachtwoord
Wachtwoord [vergeten?]