Enterprise Marketing Software Suite: Welke vendor biedt de beste oplossing voor uw organisatie?

Enterprise Marketing Software Suite: Welke vendor biedt de beste oplossing voor uw organisatie?

29-10-2014ENOnderzoek
Voeg de whitepaper toe aan Mijn lijsten
U moet ingelogd zijn om een whitepaper aan uw favorieten toe te voegen. Login of registreer u als Marqit member.
Gedurende vele jaren was marketing de meester van zijn eigen domein als het ging om het kopen, implementeren en onderhouden van zijn eigen technologie. Van campaign management en marketing resource management (MRM) tot web- en mobile analytics oplossingen. Nu het tijdperk van de klant is aangebroken zullen de merken die vooruitstrevend willen blijven en voorop willen lopen hun agenda moeten richten op business technologie (BT); de technologie, systemen en processen waarmee klanten kunnen worden aangetrokken, bediend en behouden.

De BT agenda katapulteert marketing technologie naar de voorgrond van de strategieën die Customer Insights (CI) professionals opstellen. Treed binnen in de wereld van de enterprise marketing software suite, die door Forrester wordt aangeduid als: een geïntegreerde portfolio van marketing technologie die analytics, automatisering en orchestration van insight-driven klantinteracties biedt om daarom inbound en outbound marketing te ondersteunen.

Onderzoeksbureau Forrester heeft verschillende aanbieders van enterprise marketing software suites (EMSS) beoordeeld op 46 criteria. De 8 belangrijkste softwareleveranciers in deze categorie, te weten Adobe, IBM, Marketo, Oracle, salesforce.com, SAP, SAS Institute en Teradata, zijn hieruit gepikt en vervolgens geanalyseerd en beoordeeld. Dit rapport laat zien in hoeverre iedere leverancier voldoet aan de gestelde criteria en waar ze staan in relatie tot elkaar, zodat CI professionals op basis van deze bevindingen de juiste partner voor hun marketing software-behoeften kunnen selecteren.
Registratie vereist
My Marqit

Registreer je gratis voor de volgende voordelen:

  • Kosteloos toegang tot alle informatie
  • Onbeperkt downloaden van whitepapers
  • Altijd up-to-date via de Marqit nieuwsbrieven
E-mailadres
Wachtwoord
Wachtwoord [vergeten?]