IS Group maakt einde aan silo's van legacy storage in haar infrastructuur

IS Group maakt einde aan silo's van legacy storage in haar infrastructuur

03-11-2014ENReference Case

IS Group is een hosting en cloud service provider die oplossingen biedt voor diverse toonaangevende Nederlandse internet- en mediabedrijven. Het bedrijf beheert terabytes aan gegevens vanuit haar hosting faciliteiten. IS Group heeft 140 medewerkers en meer dan 30.000 klanten, waaronder meer dan 30 aanbieders die hun klanten ‘IT-as-a-Service’ bieden door middel van virtuele datacenters gehost op de fysieke datacenters van de IS Group.

Als hosting provider wil IS Group haar klanten een optimale beschikbaarheid garanderen. Daarom bieden ze dan ook 99,99% uptime garantie. Dit maakt de prestaties van het gevirtualiseerde platform cruciaal voor de bedrijfsvoering. Elk probleem met het storage-systeem zal een onmiddellijke bedreiging vormen voor de prestatiegarantie en daarmee de dienstverlening aan klanten. De IS Group had echter moeite om de benodigde I/O-prestaties uit de bestaande storage-omgeving te krijgen. De prestaties werden langzaam maar zeker een bottleneck.

In een poging om deze problemen op te lossen ging IS Group op zoek naar een flexibel en schaalbaar storage-platform, dat een einde kon maken aan de silo's van legacy storage die in de loop van de tijd waren ontstaan in haar infrastructuur. Na het evalueren van verschillende oplossingen heeft IS Group uiteindelijk voor Software Defined Storage van Nexenta gekozen.

Download deze case study en lees meer over de selectie, implementatie en de voordelen van de gekozen oplossing.

Ons aanbod is vernieuwd! Deze whitepaper is niet meer beschikbaar. Kijk hieronder voor meer recente whitepapers over dit onderwerp.
My Marqit

Registreer je gratis voor de volgende voordelen:

  • Kosteloos toegang tot alle informatie
  • Onbeperkt downloaden van whitepapers
  • Altijd up-to-date via de Marqit nieuwsbrieven
E-mailadres
Wachtwoord
Wachtwoord [vergeten?]