Hosting provider in gezondheidszorg kiest voor Software Defined Storage. Waarom?

Hosting provider in gezondheidszorg kiest voor Software Defined Storage. Waarom?

03-11-2014ENWhitepaper
Voeg de whitepaper toe aan Mijn lijsten
U moet ingelogd zijn om een whitepaper aan uw favorieten toe te voegen. Login of registreer u als Marqit member.

De gezondheidszorg is één van de snelst groeiende industrieën ter wereld. Met nieuwe medische technologieën en diensten die continu op de markt komen, moeten organisaties op hosting providers kunnen bouwen en vertrouwen voor compromisloze veiligheid en prestaties.

Opgericht in 1997 voorziet VM Racks in het beheer, de beveiliging en opslag van medische informatie van bedrijven in de gezondheidszorg. Met de aanhoudende groei van data in de gezondheidszorg en veelbelovende zakelijke vooruitzichten was de grootste uitdaging voor VM Racks het in balans brengen en houden van schaalbaarheid, prestaties en kosten.

Het bedrijf moest de markt op voor nieuwe een storage oplossing, maar was teleurgesteld over de prijsstellingen en het vooruitzicht van ‘vendor lock-in’ van marktleiders in de storage-industrie. VM Racks had behoefte aan een oplossing die mee kon groeien terwijl het bedrijf groeide; een oplossing die flexibel genoeg was om omhoog of omlaag te schalen als de business daar om zou vragen.

Gil Vidals, CEO at VM Racks: "In 2011 waren we zeer optimistisch over het succes van ons bedrijf, maar ontbraken de ‘diepe zakken’ die blijkbaar nodig zijn om de aandacht van bedrijven zoals NetApp en EMC te krijgen. Nexenta voorzag VM Racks echter van een ‘diepe zakken’ oplossing, zonder dikke prijzen te betalen. Zogenaamde 'marktleiders' konden een bedrijf van onze omvang simpelweg niets bieden."

In 2012 heeft VM Racks met succes een Software Defined Storage oplossing (NexentaStor) geïmplementeerd en heeft nu meer dan 200 terabytes onder beheer en groeit gestaag verder. En terwijl het bedrijf groeit, schaalt de oplossing gewoon mee!

Registratie vereist
My Marqit

Registreer je gratis voor de volgende voordelen:

  • Kosteloos toegang tot alle informatie
  • Onbeperkt downloaden van whitepapers
  • Altijd up-to-date via de Marqit nieuwsbrieven
E-mailadres
Wachtwoord
Wachtwoord [vergeten?]