GGZ Friesland bespaart 70% aan back-up ruimte en verlaagt hersteltijd met dagen

GGZ Friesland bespaart 70% aan back-up ruimte en verlaagt hersteltijd met dagen

06-11-2014NLReference Case
Voeg de whitepaper toe aan Mijn lijsten
U moet ingelogd zijn om een whitepaper aan uw favorieten toe te voegen. Login of registreer u als Marqit member.

“Het is voor onze organisatie, net als voor andere zorgorganisaties, van cruciaal belang dat de IT-omgeving te allen tijde beschikbaar is. Wanneer dit niet het geval is, hebben de psychiaters en psychologen geen toegang tot belangrijke patiëntinformatie. Om die reden zijn we na het virtualiseren van de IT-infrastructuur op zoek gegaan naar een oplossing die deze permanente beschikbaarheid kon garanderen en bovendien gebruiksvriendelijk was,” vertelt Herwin Duinkerken, senior systems administrator bij GGZ Friesland.

Na advies te hebben ingewonnen bij een externe IT-leverancier en een vergelijking te hebben gemaakt van een aantal oplossingen, heeft GGZ Friesland uiteindelijk gekozen voor Veeam Backup & Replicatie. Deze oplossing maakt gebruik van de technologieën van het moderne datacenter waaronder VMware vSphere en Microsoft Hyper-V om organisaties te helpen RTPO’s (recovery time and point objectives) te behalen, tijd te besparen, risico’s te verkleinen en kosten te verlagen.

Dankzij de implementatie van deze Backup & Replicatie-oplossing is GGZ Friesland in staat om volledige Virtual Machines en applicatie items binnen enkele minuten te herstellen en gemaakte back-ups eenvoudig te testen. Daarnaast maken zij dagelijks back-ups van 2,5 TB data naar HP 3PAR StoreServ Storage. Dankzij de nieuwe deduplicatie-mogelijkheden besparen ze nu 60 tot 70% aan back-up ruimte in vergelijking met de oude situatie.

Registratie vereist
Relevante artikelen
Back-up | Deduplicatie | Replicatie
My Marqit

Registreer je gratis voor de volgende voordelen:

  • Kosteloos toegang tot alle informatie
  • Onbeperkt downloaden van whitepapers
  • Altijd up-to-date via de Marqit nieuwsbrieven
E-mailadres
Wachtwoord
Wachtwoord [vergeten?]