HR management systemen (HRMS): Welke vendor biedt de beste oplossing voor uw organisatie?

HR management systemen (HRMS): Welke vendor biedt de beste oplossing voor uw organisatie?

05-11-2014ENOnderzoek
Voeg de whitepaper toe aan Mijn lijsten
U moet ingelogd zijn om een whitepaper aan uw favorieten toe te voegen. Login of registreer u als Marqit member.
Aangezien internationaal en virtueel steeds meer de norm is in het zakelijke speelveld, hebben bedrijven systemen nodig die gericht zijn op de werknemers met optimale gebruikerservaringen. Daarnaast zijn kopers van HR management systemen(HRMS) steeds meer op zoek naar een naadloze architectuur, met de beste recruitment en talentmanagement opties, die aansluiten bij hun strategische zakelijke en klantgerichte behoeften.

De verschuiving van de HRMS markt van on-premise software met licenties naar SaaS biedt bedrijven de mogelijkheid om hun HR-processen te verbeteren met nieuwe niveaus van flexibiliteit, gebruiksvriendelijkheid en inzicht, in plaats van te worden beperkt door maatwerk, technische complexiteit en uitgestelde software-upgrades.

Onderzoeksbureau Forrester heeft verschillende aanbieders van SaaS HR management systemen (HRMS) beoordeeld op 60 criteria. De 8 belangrijkste softwareleveranciers in deze categorie, te weten ADP, Ceridian, FinancialForce.com, Meta4, Oracle, SAP SuccessFactors, Ultimate Software en Workday, zijn hieruit gepikt en vervolgens geanalyseerd en beoordeeld.

Dit rapport laat zien in hoeverre iedere leverancier voldoet aan de gestelde criteria en waar ze staan in relatie tot elkaar, zodat applicatieontwikkeling- en -delivery (AD & D)-professionals en hun HR business partners op basis van deze bevindingen de juiste SaaS-leverancier voor hun human resources management(HRM) behoeften kunnen selecteren.
Registratie vereist
My Marqit

Registreer je gratis voor de volgende voordelen:

  • Kosteloos toegang tot alle informatie
  • Onbeperkt downloaden van whitepapers
  • Altijd up-to-date via de Marqit nieuwsbrieven
E-mailadres
Wachtwoord
Wachtwoord [vergeten?]