Enterprise Mobility Management: Beheer en beveiliging gefocust op data, niet op apparatuur

Enterprise Mobility Management: Beheer en beveiliging gefocust op data, niet op apparatuur

11-11-2014NLOnderzoek
Voeg de whitepaper toe aan Mijn lijsten
U moet ingelogd zijn om een whitepaper aan uw favorieten toe te voegen. Login of registreer u als Marqit member.

Ongeveer de helft van de organisaties heeft Enterprise Mobility als speerpunt, zo blijkt uit dit Enterprise Mobility 2014 onderzoek uitgevoerd door Computable/Jaarbeurs.

Niet verwonderlijk, want het geeft flexibiliteit, snelheid in bedrijfsprocessen en betere klantenbinding. Bij het beheer en beveiliging van mobiele apparaten moet echter de focus gericht zijn op de gegevens, niet zozeer op de apparatuur. Want laten we eerlijk zijn; data zijn het belangrijkst, daar gaat het uiteindelijk om bij automatisering. De rest is eigenlijk, oneerbiedig gezegd, bijzaak. Kwaadwillenden zijn ook niet zozeer uit op diefstal van een smartphone of tablet; nee, ze willen de gegevens.

Download dit onderzoek en verkrijg inzicht in de status van Enterprise Mobility in Nederland anno 2014. Hoe kijken eindgebruikers, fabrikanten, ontwikkelaars, resellers, distributeurs en adviseurs aan tegen onderwerpen als budget, beveiliging en schaalbaarheid?

Ook kunt u een interview met Peter van Leest, Country Manager Nederland bij Citrix, lezen. Hij bespreekt trends en marktontwikkelingen op het gebied van Enterprise Mobility en hoe Citrix het bedrijfsleven nu en in de toekomst kan blijven ondersteunen bij hun mobiliteitsinitiatieven.

Citrix (NASDAQ:CTXS) is marktleider op het gebied van mobile workspaces, en biedt met virtualisatie, mobility management, netwerken en cloud-diensten nieuwe manieren om beter te werken.

Registratie vereist
My Marqit

Registreer je gratis voor de volgende voordelen:

  • Kosteloos toegang tot alle informatie
  • Onbeperkt downloaden van whitepapers
  • Altijd up-to-date via de Marqit nieuwsbrieven
E-mailadres
Wachtwoord
Wachtwoord [vergeten?]