Veiligheidsuitdagingen rondom Distributed Computing aanpakken

Veiligheidsuitdagingen rondom Distributed Computing aanpakken

01-02-2015ENWhitepaper
Voeg de whitepaper toe aan Mijn lijsten
U moet ingelogd zijn om een whitepaper aan uw favorieten toe te voegen. Login of registreer u als Marqit member.

Sinds de opkomst van het Client-Server model deed de verschuiving van een gecentraliseerd computing-model naar een sterk gedecentraliseerd computing-model gestaag intrede. Trends en ontwikkelingen als mobiliteit, cloud services en service-georiënteerde platformen hebben ervoor gezorgd dat die verschuiving de afgelopen jaren aanzienlijk in snelheid is toegenomen.

Deze verschuiving heeft enorme toegevoegde waarde voor zowel de IT-afdelingen als eindgebruikers gecreëerd, maar het aanpassen van beveiligingstools en maatregelen aan de gedecentraliseerde architectuur is moeilijk gebleken.

Het gevolg is dat de moderne organisaties opgezadeld worden met uitdagingen zoals potentieel onveilige apparaten en communicatie, de snelle groei van data die door alles en iedereen gebruikt en gedeeld wordt ( binnen en buiten de organisatie) en natuurlijk de constante risico's verbonden aan een menselijk falen (bewust of onbewust).

Maar er is een nieuwe generatie van veilige zakelijke cloud-services in opkomst die veel van deze beveiligingsproblemen beperken door informatie, data en content te centraliseren op één plek. Lees nu over een veilige makkelijk te beheren en altijd beschikbaar cloud-platform voor zakelijke gebruikers.

Registratie vereist
My Marqit

Registreer je gratis voor de volgende voordelen:

  • Kosteloos toegang tot alle informatie
  • Onbeperkt downloaden van whitepapers
  • Altijd up-to-date via de Marqit nieuwsbrieven
E-mailadres
Wachtwoord
Wachtwoord [vergeten?]