Cloud-based Content Security: onwrikbaar fundament voor Enterprise Mobility & Collaboration

Cloud-based Content Security: onwrikbaar fundament voor Enterprise Mobility & Collaboration

01-02-2015ENWhitepaper
Voeg de whitepaper toe aan Mijn lijsten
U moet ingelogd zijn om een whitepaper aan uw favorieten toe te voegen. Login of registreer u als Marqit member.

Kennis, data en content zijn van levensbelang voor uw organisatie. Producteisen, gedetailleerde financiële analyses, communicatie met klanten en lange termijn plannen moeten worden beheerd, beveiligd en gecontroleerd om uw concurrentievoordeel te kunnen behouden - en misschien nog wel belangrijker; het vertrouwen van uw klanten en aandeelhouders. Want wat zou er gebeuren als uw kennis, data en content op straat komen te liggen?

Dat de gevolgen daarvan niet te overzien en zeer schadelijk kunnen zijn hebben we allemaal kunnen lezen in de media. Echter, samenwerken is een voorwaarde om als organisatie te kunnen functioneren. En dan moet er dus toegang zijn tot data, kennis en content. Sterker nog, dat moet gedeeld kunnen worden!

Maar met de alsmaar toenemende hoeveelheid en complexiteit van cybercrime is dat nog niet zo eenvoudig en in een collaboratieve omgeving is derhalve behoefte aan een nieuw model voor veiligheid. Een model dat content en data centraal stelt en dat omringt met strenge controle voor user en identity management, Device & App veiligheid. Met de zichtbaarheid en intelligentie om het allemaal te kunnen beheren natuurlijk.

Registratie vereist
My Marqit

Registreer je gratis voor de volgende voordelen:

  • Kosteloos toegang tot alle informatie
  • Onbeperkt downloaden van whitepapers
  • Altijd up-to-date via de Marqit nieuwsbrieven
E-mailadres
Wachtwoord
Wachtwoord [vergeten?]