Het ontwikkelen van een volwassen Mobiele Strategie: 4 criteria voor veilig samenwerken

Het ontwikkelen van een volwassen Mobiele Strategie: 4 criteria voor veilig samenwerken

10-08-2015ENWhitepaper
Voeg de whitepaper toe aan Mijn lijsten
U moet ingelogd zijn om een whitepaper aan uw favorieten toe te voegen. Login of registreer u als Marqit member.

Een moderne en volwassen mobiele IT-strategie is niet langer een vrijblijvende optie, het is een absolute noodzaak aan het worden. Want de meest productieve werknemers vandaag de dag zijn niet langer gebonden aan een bureau, kantoor of locatie. Deze groeiende groep werknemers is expert in het vinden van nieuwe tools, apps en manieren om hun mobiele apparaten steeds verder te integreren in hun dagelijkse workflow.

Of deze 'top-producenten' nu bij Marketing, Sales, Operations en/of R&D werken, ze krijgen het werk gedaan op de plek waar ze op dat moment zijn, als u dat kunt faciliteren... Uw uitdaging is dus het ontwikkelen van een IT-strategie en -architectuur die deze nieuwe manier van werken kan ondersteunen door eenvoudige, betrouwbare en veilige toegang tot informatie. Waar dan ook ter wereld en 24 uur per dag, elke dag.

Download deze whitepaper en lees over een aantal zeer belangrijke criteria die u kunt gebruiken bij het evalueren van strategieën en oplossingen rondom enterprise mobility en mobiel content management. Deze criteria komen uit de praktijk en zijn vastgesteld op basis van real-life ervaring en 'lessons learned' opgedaan tijdens echte projecten.

Registratie vereist
My Marqit

Registreer je gratis voor de volgende voordelen:

  • Kosteloos toegang tot alle informatie
  • Onbeperkt downloaden van whitepapers
  • Altijd up-to-date via de Marqit nieuwsbrieven
E-mailadres
Wachtwoord
Wachtwoord [vergeten?]