Wimbledon versnelt toepassing van cloud services met 50% dankzij cloud management software

Wimbledon versnelt toepassing van cloud services met 50% dankzij cloud management software

13-11-2014ENReference Case
Voeg de whitepaper toe aan Mijn lijsten
U moet ingelogd zijn om een whitepaper aan uw favorieten toe te voegen. Login of registreer u als Marqit member.
Tijdens de 2 weken durende Wimbledon Championships moet de All England Lawn Tennis and Croquet Club (AELTC) in staat zijn om radicaal te kunnen opschalen om haar fans online te kunnen engagen en bedienen via social media. Deze situatie stelt ongekende eisen aan de IT-infrastructuur van de Wimbledon organisatie die short-term moeten worden opgelost, met name de servers krijgen het tijdens die 2 weken zwaar te verduren.

Wimbledon besloot daarom de Cloud Orchestrator Software van IBM te implementeren waarmee een zeer wendbare en schaalbare cloud-omgeving kan worden ondersteund, waarin u virtuele servers zeer snel kunt provisionen en de-provisionen. Hierdoor kunnen de pieken die in die 2 weken per jaar voorkomen, snel worden afgehandeld zonder kostbare investeringen in infrastructuur die gedurende het gehele jaar moet worden onderhouden en beheerd.

Vertrouwende op de door IBM beheerde cloud-omgeving, die in staat is om gebruikerspatronen binnen online- en social media te analyseren, kan het marketingteam van Wimbledon fans engagen over meerdere digitale platformen via aantrekkelijke apps die point-by-point scores en wedstrijdstatistieken kunnen bieden.
Registratie vereist
My Marqit

Registreer je gratis voor de volgende voordelen:

  • Kosteloos toegang tot alle informatie
  • Onbeperkt downloaden van whitepapers
  • Altijd up-to-date via de Marqit nieuwsbrieven
E-mailadres
Wachtwoord
Wachtwoord [vergeten?]