Checklist voor het bouwen van een Mobile Enterprise

Checklist voor het bouwen van een Mobile Enterprise

14-11-2014ENWhitepaper
Voeg de whitepaper toe aan Mijn lijsten
U moet ingelogd zijn om een whitepaper aan uw favorieten toe te voegen. Login of registreer u als Marqit member.

Mobility is een zakelijk feit waar geen enkele organisatie aan ontkomt. Eén belangrijke vraag blijft echter nog onbeantwoord. Zal uw organisatie er één zijn die slechts gebruikt maakt van mobiele devices of wordt het daadwerkelijk een geïntegreerde Mobile Enterprise?

Organisaties die slechts gebruik maken van mobiele devices ondersteunen vaak slechts een aantal mobility-initiatieven, zoals Bring-Your-Own-Device (BYOD), mobile expense management, remote e-mail access of belangrijke bedrijfsapplicaties die geschikt zijn om te gebruiken op mobiele devices. Deze initiatieven zijn meestal onopvallend en zijn vaak niet geïntegreerd met elkaar of met legacy data en applicaties.

Organisaties die daarentegen ware Mobile Enterprises zijn, beschikken over flexibele, schaalbare  en enterprise-brede mobiliteit, zowel voor werknemers als klanten, waarbij ze gebruik maken van een holistische en geïntegreerde werkwijze. Door het gebruik van deze geïntegreerde aanpak, waarbij mobility-initiatieven, business modellen en zakelijke doelstellingen met elkaar worden verweven, zijn dergelijke organisaties in staat om directe toegang te bieden bedrijfskritische data en –applicaties voor een variëteit aan devices, terwijl hoge beveiligingsniveaus worden gewaarborgd.

Deze whitepaper onderzoekt waarom het worden van een Mobile Enterprise de beste keuze is voor uw organisatie. Naast het bespreken van de belangrijkste uitdagingen en voordelen van een Mobile Enterprise, biedt deze whitepaper een checklist van belangrijke zaken die u moet overwegen wanneer u een Mobile Enterprise gaat ontwerpen voor uw werknemers, leveranciers en klanten.

Registratie vereist
My Marqit

Registreer je gratis voor de volgende voordelen:

  • Kosteloos toegang tot alle informatie
  • Onbeperkt downloaden van whitepapers
  • Altijd up-to-date via de Marqit nieuwsbrieven
E-mailadres
Wachtwoord
Wachtwoord [vergeten?]