Next-Generation Security voor Financiële Dienstverleners

Next-Generation Security voor Financiële Dienstverleners

14-11-2014ENWhitepaper

In de afgelopen jaren is de complexiteit van beveiliging toegenomen als gevolg van technologische trends en ontwikkelingen. Extra lagen werden aangebracht om beveiligingsproducten te patchen die achterhaald werden toen internet innovaties explodeerde en traditionele beveiligingsmethoden omzeilde. Het gevolg hiervan is dat er een zwak punt is die vrijwel alle organisaties met elkaar gemeen hebben: het hebben van een groot aantal afzonderlijke producten (point solutions) die niet altijd met elkaar te integreren zijn, kostbaar in onderhoud zijn en silo’s van data creëren.

Maar het feit is dat financiële dienstverleners op nieuwe initiatieven en technologieën rekenen om concurrerend te blijven. Dat is natuurlijk meer een kwestie van lange termijn winstgevendheid en zakelijk succes dan acute operationele noodzaak, maar ook dan moeten de data en de ICT-omgeving veilig zijn. Maar hoe bewaar je de juiste balans tussen innovatie en beveiliging? Zeker als de data waarmee gewerkt wordt zo gevoelig en vertrouwelijk is…

Ook voor financiële dienstverleners begint het vinden van die balans bij de security architectuur. Is die wel klaar voor de toekomst? Deze whitepaper bespreekt de fundamenten van een effectieve security architectuur: zichtbaarheid, controle, minder complexiteit en automatisering.

Ons aanbod is vernieuwd! Deze whitepaper is niet meer beschikbaar. Kijk hieronder voor meer recente whitepapers over dit onderwerp.
My Marqit

Registreer je gratis voor de volgende voordelen:

  • Kosteloos toegang tot alle informatie
  • Onbeperkt downloaden van whitepapers
  • Altijd up-to-date via de Marqit nieuwsbrieven
E-mailadres
Wachtwoord
Wachtwoord [vergeten?]