Moderne cyberverdediging voor overheden

Moderne cyberverdediging voor overheden

17-11-2014ENWhitepaper

Zowel landelijke als regionale overheden zijn op zoek naar meer efficiëntie en lagere kosten. Shared Services modellen worden in gebruik genomen en datacenters worden geconsolideerd en gevirtualiseerd. Ze moeten manieren vinden om de capaciteit te verhogen met minder datacenters en virtualisatie wordt ingezet, en dit alles zonder impact op de veiligheid natuurlijk.

Overheden weten ook dat ze een erg interessant doelwit zijn. Cybercriminelen en tegenstanders zullen altijd gevoelige informatie proberen te verkrijgen en (militaire) netwerken en communicatie bedreigen met ‘Zero Days’ en Advanced Persistent Threats (APT’s).

Binnen deze context is cyberverdediging terecht een topprioriteit geworden en moet deze niet alleen gericht zijn op preventie, maar ook op veerkracht tijdens een aanval. Het moet niet alleen de endpoints en systemen verdedigen tegen geavanceerde aanvallen, maar ook zijwaartse beweging voorkomen om veerkracht te tonen wanneer aanvallers het hart van het netwerk onverhoopt toch weten te bereiken.

Complexe, moderne aanvallen passeren huidige endpoint-oplossingen echter vaak onopgemerkt. Om overheidsnetwerken vandaag de dag effectief te kunnen beschermen, is deze methode niet langer houdbaar. Een moderne cyberverdediging is noodzakelijk. Lees meer over het effectief beveiligen van overheden in deze whitepaper.

Ons aanbod is vernieuwd! Deze whitepaper is niet meer beschikbaar. Kijk hieronder voor meer recente whitepapers over dit onderwerp.
My Marqit

Registreer je gratis voor de volgende voordelen:

  • Kosteloos toegang tot alle informatie
  • Onbeperkt downloaden van whitepapers
  • Altijd up-to-date via de Marqit nieuwsbrieven
E-mailadres
Wachtwoord
Wachtwoord [vergeten?]