Next-Generation Security voor de Gezondheidszorg

Next-Generation Security voor de Gezondheidszorg

17-11-2014ENReference Case

Netwerkbeveiliging bij zorgaanbieders bevindt zich in het oog van ‘de perfecte storm’… Want terwijl de adoptie van nieuwe technologie (EPD, landelijk schakelpunt, PACS, mobiele (medische) apparatuur, etc.) sneller en sneller lijkt te gaan, wordt de regelgeving en de naleving daarvan ook steeds strikter. En dit alles terwijl de hoeveelheid en de complexiteit van cybercrime alsmaar blijft toenemen.

De absolute naleving van steeds strengere regelgeving die van invloed is op patiëntgegevens en medische apparatuur moet gegarandeerd kunnen worden, en ook dat is geen gemakkelijke taak. Want veilige toegang tot patiëntgegevens wordt ook steeds complexer, niet in de laatste plaats omdat het aantal en type toegangspunten tot de data toe blijft nemen: ziekenhuizen, gelinkte filialen, onderzoekscentra, huisartsen, mobiele apparaten en meer.

Het mag duidelijk zijn dat het alsmaar moeilijker wordt voor zorginstellingen om consistente end-to-end beveiliging door de gehele organisatie te kunnen garanderen. Download deze whitepaper en ontdek een Enterprise Security platform dat rekening houdt met de specifieke omstandigheden van zorgaanbieders.

Ons aanbod is vernieuwd! Deze whitepaper is niet meer beschikbaar. Kijk hieronder voor meer recente whitepapers over dit onderwerp.
My Marqit

Registreer je gratis voor de volgende voordelen:

  • Kosteloos toegang tot alle informatie
  • Onbeperkt downloaden van whitepapers
  • Altijd up-to-date via de Marqit nieuwsbrieven
E-mailadres
Wachtwoord
Wachtwoord [vergeten?]