PCI Compliance: ongeëvenaarde netwerksegmentatie en bescherming van kaarthouders informatie

PCI Compliance: ongeëvenaarde netwerksegmentatie en bescherming van kaarthouders informatie

17-11-2014ENWhitepaper

Het vaststellen, handhaven en kunnen aantonen dat voldaan wordt aan de Payment Card Industry Data Security Standard (PCI DSS) is pure noodzaak voor alle organisaties en entiteiten die te maken hebben met betaalkaarten. Be compliant or…

Met ongeveer driehonderd individuele eisen is dit een uitdaging voor elke organisatie die moet voldoen aan deze norm. Op dit moment is er niet één enkele leverancier of één oplossing die volledige naleving van de PCI DSS kan bieden. Wel is er een gedegen set van beleid, processen en gedragingen beschikbaar. Deze worden ondersteund door een essentiële set van technologische middelen en tegenmaatregelen om het beleid, de processen en gedragingen af te kunnen dwingen.

Lees meer over een next-generation oplossing die PCI compliance op drie manieren ondersteunt, waaronder de mogelijkheid om de Cardholder Data Environment (CDE) te segmenteren/isoleren van de rest van de omgeving om zo de scope van alle compliance gerelateerde activiteiten aanzienlijk terug te dringen.

Ons aanbod is vernieuwd! Deze whitepaper is niet meer beschikbaar. Kijk hieronder voor meer recente whitepapers over dit onderwerp.
My Marqit

Registreer je gratis voor de volgende voordelen:

  • Kosteloos toegang tot alle informatie
  • Onbeperkt downloaden van whitepapers
  • Altijd up-to-date via de Marqit nieuwsbrieven
E-mailadres
Wachtwoord
Wachtwoord [vergeten?]