Cloud-enabled workload automation: de ruggengraat voor moderne Big Data analytics

Cloud-enabled workload automation: de ruggengraat voor moderne Big Data analytics

22-07-2015ENWhitepaper
Voeg de whitepaper toe aan Mijn lijsten
U moet ingelogd zijn om een whitepaper aan uw favorieten toe te voegen. Login of registreer u als Marqit member.

Big Data en de cloud zorgen ervoor dat datacenters steeds complexer en heterogener worden. Hierdoor beschikt IT simpelweg niet meer over de tijd om traditionele job scheduling en arbeidsintensieve handmatige workload-processen uit te voeren.

De IT-afdeling heeft behoefte aan een nieuwe strategie die beschikt over dynamischere en policy-driven workload automation binnen een gecentraliseerd systeem, waarbij de kracht van de cloud nodig is om zaken flexibeler te maken en daarmee te voldoen aan vraag-fluctuaties.

Het gebruik van moderne workload automation als strategie voor het efficiënt beheren van onbewaakte workloads en het beheren van applicaties in complexe omgevingen wordt in deze whitepaper besproken.

Daarnaast komt het gebruik maken van de elastische mogelijkheden van de cloud aan bod, waarmee organisaties hun investeringsniveau op het gebied van IT resources real-time kunnen uitbreiden of verkleinen, op basis van veranderende business behoeften. Deze elasticiteit stelt workload automation ook in staat om te dienen als de ruggengraat van moderne business analytics, waaronder Big Data analytics, en te integreren met andere automation-tools zodat de beschikbaarheid van de IT-omgeving te allen tijde gewaarborgd blijft.

Registratie vereist
My Marqit

Registreer je gratis voor de volgende voordelen:

  • Kosteloos toegang tot alle informatie
  • Onbeperkt downloaden van whitepapers
  • Altijd up-to-date via de Marqit nieuwsbrieven
E-mailadres
Wachtwoord
Wachtwoord [vergeten?]