Strategisch Business Process Management in de cloud

Strategisch Business Process Management in de cloud

20-11-2014ENBusiness Case
Voeg de whitepaper toe aan Mijn lijsten
U moet ingelogd zijn om een whitepaper aan uw favorieten toe te voegen. Login of registreer u als Marqit member.

De opkomst van de cloud is meer dan zomaar nieuwe platformverschuiving waar geeks enthousiast van worden. Het heeft de IT-industrie ontegenzeggelijk getransformeerd, maar veel ingrijpender is de verandering in de manier waarop mensen werken en bedrijven opereren.

We leven allemaal in dit nieuwe tijdperk van wereldwijde hyper-connectivity. Daarom is het waar en hoe u zaken doet van zeer groot belang. Het ‘waar’ zal in de cloud zijn en het ‘hoe’ is maatschappelijk gedreven Business Process Management (BPM), voor business processen is dat de manier waarop werk wordt gedaan. Zonder strategisch Business Process Management blijft de cloud een passieve omgeving die u ongetwijfeld kostenbesparingen oplevert en sommige operationele issues oplost, maar meer dan dat wordt het waarschijnlijk niet.

Hoewel er dankzij tactische implementaties van BPM veel efficiënter kan worden gewerkt in uw backoffice, helpt strategisch BPM u met het daadwerkelijk verbinden van punten binnen uw gehele waardeketen-systeem, zodat u oneindige waarde kunt biedt aan klanten op momenten van de waarheid. Strategisch BPM is de manier waarop het werk van business innovatie wordt gedaan; het draait om werkzaamheid en niet alleen efficiency. Benieuwd hoeveel waarde strategisch BPM in de cloud voor uw organisatie kan hebben? Deze whitepaper neemt u aan de hand.

Registratie vereist
Relevante artikelen
BPM | Cloud Computing | Business Software
My Marqit

Registreer je gratis voor de volgende voordelen:

  • Kosteloos toegang tot alle informatie
  • Onbeperkt downloaden van whitepapers
  • Altijd up-to-date via de Marqit nieuwsbrieven
E-mailadres
Wachtwoord
Wachtwoord [vergeten?]