Maak uw kenniswerker effectiever met Advanced Case Management (ACM)

Maak uw kenniswerker effectiever met Advanced Case Management (ACM)

21-11-2014ENWhitepaper
Voeg de whitepaper toe aan Mijn lijsten
U moet ingelogd zijn om een whitepaper aan uw favorieten toe te voegen. Login of registreer u als Marqit member.

De dynamiek van de wereldeconomie, technologische vooruitgang en groeiende verwachtingen dwingen overheden en bedrijven om kosten te drukken, terwijl het zoeken naar nieuwe mogelijkheden om te groeien en te differentiëren onverminderd doorgaat. Het welbekende credo ‘meer met minder’.

Vooral het gegeven dat connectiviteit en mobiele apparaten overal aanwezig lijken te zijn is erg interessant en bevordert nieuwe, innovatieve manieren om klantervaringen en dus de resultaten te verbeteren. En als het gaat over het optimaliseren van de klantbeleving is de effectiviteit van kenniswerkers een topprioriteit geworden. Hoe effectiever deze kunnen werken, hoe groter het effect van de kenniswerkers op de klantervaring zal zijn.

Echter, klantbeleving optimaliseren is niet zomaar even gedaan. Het gaat meestal om complexe beslissingen die vaak real-time genomen moeten worden, gebruikmakend van informatie die nog wel eens wil veranderen en er moet interactief samengewerkt worden met anderen binnen en/of buiten de organisatie om het gewenste resultaat te behalen. Een complexe uitdaging dus, want hoe maak je de kenniswerker echt effectiever?

Download nu deze whitepaper en ontdek een oplossing speciaal ontwikkeld voor de kenniswerker: Advanced Case Management (ACM).

Registratie vereist
My Marqit

Registreer je gratis voor de volgende voordelen:

  • Kosteloos toegang tot alle informatie
  • Onbeperkt downloaden van whitepapers
  • Altijd up-to-date via de Marqit nieuwsbrieven
E-mailadres
Wachtwoord
Wachtwoord [vergeten?]