Enterprise Mobility en analytics creëren een nieuw fenomeen: The Individual Enterprise

Enterprise Mobility en analytics creëren een nieuw fenomeen: The Individual Enterprise

24-11-2014ENWhitepaper
Voeg de whitepaper toe aan Mijn lijsten
U moet ingelogd zijn om een whitepaper aan uw favorieten toe te voegen. Login of registreer u als Marqit member.

Mobiele devices spelen niet alleen een belangrijke rol in de collectieve consumptie van informatie, ze genereren ook steeds meer nieuwe informatie.  Dagelijks worden er meer dan 2.5 triljoen bytes aan data gecreëerd, wat leidt tot een stijging van mobiel dataverkeer met zo’n 80% per jaar. Veel bedrijven maken al gebruik van geavanceerde data analytics om inzichten en context te destilleren uit deze toenemende hoeveelheid digitale informatie.

Maar hoewel bedrijven analytics vrij snel in de armen hebben gesloten als de competitieve verschilmaker en staan te popelen om Enterprise Mobility te omarmen, worstelen ze met de nasleep ervan. Velen die mobiele strategieën hebben ontwikkeld komen voorlopig nog niet voorbij de eerste golf – zoals het inzetten van mobile als een nieuw kanaal waarmee zij zaken kunnen doen met klanten, of bijvoorbeeld als een communicatiemiddel voor de gehele organisatie. Andere organisaties ondersteunen mobiele devices soms zelf helemaal niet!

Voor iedere organisatie (ongeacht grootte of bedrijfstak) is het moment nu gekomen om verder te kijken dan de applicaties alleen. Het is tijd om te profiteren van het potentieel wat een volledige mobiele transformatie van uw organisatie kan bewerkstelligen! Door het combineren van de kracht van analytics met alomtegenwoordigheid van mobile, beschikken bedrijven over de mogelijkheid om altijd en overal rich data aan te bieden, binnen de juiste context en gebaseerd op de voorkeuren en het gedrag van de gebruiker.

Informatieplatformen, die zijn toegespitst op de specifieke behoeften van iedere werknemer, kunnen workflows dynamisch herconfigureren, zodat de juiste informatie (en de juiste informatie alleen) bij de juiste personen, op het juiste moment en de juiste plaats kan worden gebracht.

Dit fenomeen wordt ook wel de Individual Enterprise genoemd. Het wordt mogelijk gemaakt door mobiele devices die worden aangedreven door analytics en geopenbaard door een nieuw ras van bevoegd personeel.

IBM gelooft dat bedrijven die hun organisatie en informatiesystemen inrichten met dit model in het achterhoofd, het volledige potentieel van hun werknemers kunnen ontketenen, hun business modellen kunnen evolueren of zelfs hele nieuwe modellen kunnen ontwikkelen, en daarmee het volledige arsenaal aan voordelen van een dergelijke transformatie kunnen realiseren. Dit alles leidt vervolgens tot steeds meer betrokkenheid en enthousiasme onder klanten die precies krijgen wat ze nodig hebben, wanneer en waar zij dat willen, tegen lagere kosten.

Registratie vereist
My Marqit

Registreer je gratis voor de volgende voordelen:

  • Kosteloos toegang tot alle informatie
  • Onbeperkt downloaden van whitepapers
  • Altijd up-to-date via de Marqit nieuwsbrieven
E-mailadres
Wachtwoord
Wachtwoord [vergeten?]