Is uw bedrijfsdata veiliger in uw eigen datacenter of bij een cloud-provider?

Is uw bedrijfsdata veiliger in uw eigen datacenter of bij een cloud-provider?

25-11-2014NLOnderzoek
Voeg de whitepaper toe aan Mijn lijsten
U moet ingelogd zijn om een whitepaper aan uw favorieten toe te voegen. Login of registreer u als Marqit member.

Beveiliging van geautomatiseerde systemen staat hoog op de agenda bij zowel IT- als algemeen management. De bedrijfsbrede toename van mobiliteit en het gebruik van cloud-toepassingen dragen hier zeker aan bij.

Daarbij komt dat tegenwoordig verlies van gegevens niet alleen direct financiële consequenties heeft, maar ook imagoschade. Desondanks neemt het gebruik van clouddiensten nog steeds toe. Evenals de nadruk op beveiliging.

Uit het onderzoek van Computable/Jaarbeurs blijkt dat 65 procent van de Nederlandse ondervraagden informatiebeveiliging als een stevige uitdaging beschouwt. Gevolgd door de bescherming van persoonsgegevens (48 procent). Eigenlijk zijn dit twee kanten van dezelfde medaille: het zorgvuldig omgaan met gegevens. Niettemin zit ook in Nederland het cloud-gebruik in de lift.

Download dit door Computable/Jaarbeurs uitgevoerde onderzoek en verkrijg inzicht in de status van Cloud Computing in Nederland anno 2014. Hoe kijken eindgebruikers, fabrikanten, ontwikkelaars, resellers, distributeurs en adviseurs aan tegen onderwerpen als privacy, beveiliging, wet- en regelgeving, afhankelijkheid van cloud-leveranciers, flexibiliteit, schaalbaarheid en ROI?

Ook komen er twee interviews aan bod met Hans Bos (National Technology Officer bij Microsoft Nederland) en Gijsbert Janssen van Doorn (Sales engineer bij Nexenta Systems). Besproken wordt hoe Microsoft en Nexenta kijken naar en denken over trends en marktontwikkelingen op het gebied van Cloud Computing en hoe Microsoft en Nexenta het bedrijfsleven nu en in de toekomst blijft ondersteunen op het gebied van Cloud Computing.

Registratie vereist
My Marqit

Registreer je gratis voor de volgende voordelen:

  • Kosteloos toegang tot alle informatie
  • Onbeperkt downloaden van whitepapers
  • Altijd up-to-date via de Marqit nieuwsbrieven
E-mailadres
Wachtwoord
Wachtwoord [vergeten?]