Software-as-a-Service (SaaS) providers: Big Data voor een betere concurrentiepositie

Software-as-a-Service (SaaS) providers: Big Data voor een betere concurrentiepositie

26-11-2014NLWhitepaper
Voeg de whitepaper toe aan Mijn lijsten
U moet ingelogd zijn om een whitepaper aan uw favorieten toe te voegen. Login of registreer u als Marqit member.
De mogelijkheden van big data zijn enorm. Maar wat zijn big data? Het zijn data die te groot zijn voor de bestaande infrastructuur en tools: Excel begeeft het, databases bezwijken en datawarehouses kunnen het volume niet aan. Dat zijn big data.

Overal ter wereld experimenteren bedrijven met big data om meer inzicht te verkrijgen in hun klanten en hun aankoopgedrag. Facebook matcht de loyalty card data van haar advertising partners met individuele profielen van Facebook gebruikers aan de hand van emailadressen en telefoonnummers. Bedenk dat er maandelijks bijna 900 miljoen Facebook gebruikers actief zijn; een enorme hoeveelheid data die verwerkt moeten worden.

De waarde van big data op het gebied van concurrentieverhoudingen is zeer groot. Bedrijven die erin slagen om big data beter te doorgronden, zijn in staat om hun klanten beter te bedienen en hun bedrijfsprocessen te verbeteren. Zij zullen vroeg of laat de concurrentie verslaan.

Bedrijven en Software-as-a-Service (SaaS) providers die nu bezig zijn om te bepalen hoe zij big data zullen inzetten vinden deze whitepaper nuttige informatie. Het biedt praktische informatie over enkele aspecten van het werken met big data, soms vanuit een verrassende invalshoek.
Registratie vereist
My Marqit

Registreer je gratis voor de volgende voordelen:

  • Kosteloos toegang tot alle informatie
  • Onbeperkt downloaden van whitepapers
  • Altijd up-to-date via de Marqit nieuwsbrieven
E-mailadres
Wachtwoord
Wachtwoord [vergeten?]