Security Predictions voor 2015: ‘Diversiteit dreigingen neemt toe’

Security Predictions voor 2015: ‘Diversiteit dreigingen neemt toe’

09-12-2014ENWhitepaper
Voeg de whitepaper toe aan Mijn lijsten
U moet ingelogd zijn om een whitepaper aan uw favorieten toe te voegen. Login of registreer u als Marqit member.
IT Security-professionals krijgen in 2015 te maken met een grotere diversiteit aan dreigingen. Daar komt bij dat cyberaanvallen steeds minder transparant worden terwijl data aan steeds grotere risico’s blootstaan. Dit zijn slecht enkele voorspellingen uit het Security Predictions 2015-rapport van Websense Security Labs (WSL).

In het rapport – dat betrekking heeft op acht specifieke gebieden binnen het ‘cyber threat risk’-domein – beschrijven WSL-onderzoekers recente technieken en strategieën voor het stelen van data en zetten deze dreigingen om in een toekomstgerichte analyse die wordt gepresenteerd in beknopte en werkbare voorspellingen.

Enkele van de nieuwe bedreigingen die WSL voorspelt, komen voort uit nieuwe technologische ontwikkelingen, bijvoorbeeld de toenemende digitale connectiviteit over de hele wereld. Deze ontwikkeling alleen al zorgt voor een toenemend aantal bedreigingsvectoren en voor de aandacht van cybercriminelen.

De voor 2015 gesignaleerde trends vormen niet alleen een uitdaging voor IT Security-professionals, maar ook een duidelijke indicatie dat de trend van zowel een toenemend cyberrisico als steeds hogere gevolgschades doorzet. Bij het verdedigen van uw organisatie tegen cyberaanvallen is het anticiperen op de aard van deze bedreigingen vaak al het halve werk! Maak daarom gebruik van de inzichten die de WSL-onderzoekers voor u hebben opgesteld zodat uw beveiligingsinfrastructuur op de juiste manier kan worden ingericht.
Registratie vereist
My Marqit

Registreer je gratis voor de volgende voordelen:

  • Kosteloos toegang tot alle informatie
  • Onbeperkt downloaden van whitepapers
  • Altijd up-to-date via de Marqit nieuwsbrieven
E-mailadres
Wachtwoord
Wachtwoord [vergeten?]