Het monitoren en beheren van uw gehele IT-infrastructuur vanaf één enkel platform

Het monitoren en beheren van uw gehele IT-infrastructuur vanaf één enkel platform

12-12-2014ENWhitepaper
Voeg de whitepaper toe aan Mijn lijsten
U moet ingelogd zijn om een whitepaper aan uw favorieten toe te voegen. Login of registreer u als Marqit member.

Uitgebreide IT Monitoring werd voorheen gerealiseerd door het bouwen of kopen van een serie van monitoring tools, technieken en toepassingen, elk gericht op een specifiek domein of een belangrijk technisch onderdeel, zoals netwerken, servers, storage, databases of applicaties. Wanneer er een storing optrad, wist niemand wie hij de schuld ervan moest geven en kostbare tijd werd verspild met het vinden en oplossen van het probleem binnen deze domeinen. Met als gevolg een lange downtime waarin medewerkers niet konden werken en klanten niet konden kopen.

Een betere aanpak was hard nodig; een aanpak waarbij het mogelijk is om alle monitoring-technieken en –data te integreren in één enkel systeem. Op deze manier behelst IT monitoring ook alle inzichten in alle samengestelde domeinen en componenten, waarmee de overall gezondheid en levensvatbaarheid van uw IT-infrastructuur te allen tijde kan worden getoetst. Daarnaast kan het de tijd reduceren die nodig is om van herkenning naar oplossing te gaan wanneer een probleem optreedt en verdwijnt de tijd die nodig is om verschillende monitoring tools te beheren.

Unified Infrastructure Management (UIM) is zo’n aanpak. Het levert de essentiële capaciteiten die nodig zijn om u te helpen bij het proactief monitoren en beheren van alarmeringen, prestaties en SLA’s in de meest dynamische en complexe omgevingen. In plaats van het implementeren van verscheidene point-oplossingen, kunt u gebruik maken van UIM om vanaf één platform uw gehele IT infrastructuur en –diensten te beheren, zowel on-premise als in de cloud.

Registratie vereist
My Marqit

Registreer je gratis voor de volgende voordelen:

  • Kosteloos toegang tot alle informatie
  • Onbeperkt downloaden van whitepapers
  • Altijd up-to-date via de Marqit nieuwsbrieven
E-mailadres
Wachtwoord
Wachtwoord [vergeten?]