Transformeren naar de digitale organisatie van de toekomst: Disrupt or die!

Transformeren naar de digitale organisatie van de toekomst: Disrupt or die!

18-12-2014ENE-book
Voeg de whitepaper toe aan Mijn lijsten
U moet ingelogd zijn om een whitepaper aan uw favorieten toe te voegen. Login of registreer u als Marqit member.
Als gevolg van recente technologische innovaties zoals mobiele apparaten, analytics, social media, cloud computing en het Internet of Things (IoT), verschuiven business-modellen en veranderen complete industrieën. Binnen deze disruptie is de doelstelling voor iedere organisatie om te transformeren naar een digitale onderneming.

In 2020 zullen organisaties digitale kanalen gebruiken om nieuwe klanten en markten te verkennen en nieuwe omzetstromen aan te boren. De winnaars vinden zichzelf met succes opnieuw uit. De verliezers slagen er niet meer in te concurreren en raken achterhaald in een wereld waar digitaal voorop staat. We zien de bewijzen om ons heen. De val van reuzen zoals Blockbuster, HMV en Barnes & Noble in de rugwind van vernieuwende organisaties als Apple, Netflix en Amazon.

Digitale marktleiders zijn gemiddeld genomen 26 procent meer winstgevend dan hun concurrerende branchegenoten. Zij genereren een hogere omzet en creëren meer waarde. Maar hoe kan een bestaande organisatie transformeren naar de digitale organisatie van de toekomst?

Aan de basis van digitale transformatie ligt informatie. In een wereld waar digitalisering voorop staat, is informatie de nieuwe valuta. Alleen door het potentieel van informatie te maximaliseren en tegelijkertijd risico’s te minimaliseren, kan een organisatie zijn producten en diensten differentiëren. Enterprise Information Management (EIM) is de belangrijkste veranderingstechnologie. Het stelt het digitale bedrijf in staat te vereenvoudigen, te veranderen en de business te versnellen in een digitale wereld.

Digital: Disrupt or Die is een discours over digitale transformatie. Verteld door wereldwijde organisaties, analisten, innovators en experts, verkent het de toekomst van digitale technologie en de impact hiervan op de organisatie. Daarnaast laat het zien hoe EIM de organisatie handvaten geeft om zich voor te bereiden op veranderingen en kansen in het jaar 2020 en daarna.

Het is tijd voor verandering. Bent u er klaar voor?
Registratie vereist
My Marqit

Registreer je gratis voor de volgende voordelen:

  • Kosteloos toegang tot alle informatie
  • Onbeperkt downloaden van whitepapers
  • Altijd up-to-date via de Marqit nieuwsbrieven
E-mailadres
Wachtwoord
Wachtwoord [vergeten?]