De storage-blueprint voor organisaties met een hoog dataverbruik en beperkte opslagcapaciteit

De storage-blueprint voor organisaties met een hoog dataverbruik en beperkte opslagcapaciteit

24-12-2014ENReference Case
Voeg de whitepaper toe aan Mijn lijsten
U moet ingelogd zijn om een whitepaper aan uw favorieten toe te voegen. Login of registreer u als Marqit member.

De centrale IT-infrastructuur van de University of California-Los Angeles (UCLA) werkt volgens een fee-for-service model: onderzoekers, afdelingen en andere gebruikers leasen een bepaalde hoeveelheid opslagruimte van de universiteit voor een bepaalde periode. Het gebruik van deze opslagruimte door die eindgebruikers gaat van het ondersteunen van cutting-edge onderzoek tot het archiveren van data, en vanwege deze enorme variëteit moeten de IT-beheerders van de UCLA ervoor zorgen dat hun gehele IT-infrastructuur flexibel genoeg is om goede service te kunnen leveren aan alle gebruikers, ongeacht de situatie.

Als het gaat om de grootste verbruikers, die zich bevinden in het medische domein, moeten de IT-beheerders er bijvoorbeeld voor zorgen dat het systeem niet alleen voldoet aan regelgeving en veiligheidsbehoeften maar daarnaast ook snel, betrouwbaar en altijd beschikbaar is.

Op het moment dat de capaciteitsbehoeften waren gegroeid en de gebruikerseisen en IT-functies waren geëvolueerd, realiseerde de universiteit dat zij een opslagsysteem nodig hadden die kon voldoen aan een aantal van belangrijke behoeften:

  1. Het kunnen bieden van betrouwbare opslag voor de gehele IT-infrastructuur
  2. Het systeem moest voldoende dichtheid hebben om waarde te kunnen leveren binnen een gelimiteerd vloeroppervlak.
  3. Genoeg opslagruimte om flexibel genoeg te zijn om mee te groeien met haar gebruikers. Aangezien veel nieuwe systemen en functies online hun intrede doen, moet het opslagsysteem in staat zijn om adequaat op te schalen en samen te werken met verschillende hardware en software die gekocht moet worden.

Ondanks deze behoeften vereiste het fee-for-service IT-model van de universiteit dat het opslagsysteem goedkoop genoeg kon worden aangeschaft dat de UCLA in staat was om de opslagruimte uiteindelijk te kunnen verkopen aan haar gebruikers tegen een prijsniveau dat aantrekkelijker is dan alternatieven in de cloud, zoals Amazon of Google. Naast het competitieve aspect hoopte de universiteit daarnaast op z’n minst haar kosten te dekken, zo niet zelfs wat meer inkomsten te genereren zodat opnieuw kan worden geïnvesteerd in aanvullende diensten.

Dankzij het implementeren van de Nexsan E-Series in haar IT-infrastructuur, levert de universiteit nu superieure service aan haar gebruikers terwijl al haar key metrics worden bereikt of zelfs overtroffen.

Registratie vereist
My Marqit

Registreer je gratis voor de volgende voordelen:

  • Kosteloos toegang tot alle informatie
  • Onbeperkt downloaden van whitepapers
  • Altijd up-to-date via de Marqit nieuwsbrieven
E-mailadres
Wachtwoord
Wachtwoord [vergeten?]