Mainframes: een efficiënt middel voor het reduceren van uw IT Backlog

Mainframes: een efficiënt middel voor het reduceren van uw IT Backlog

05-01-2015ENWhitepaper
Voeg de whitepaper toe aan Mijn lijsten
U moet ingelogd zijn om een whitepaper aan uw favorieten toe te voegen. Login of registreer u als Marqit member.

Wellicht bent u (nog) niet bekend met het begrip IT Backlog. Maar twijfel er niet aan dat het ook u en uw organisatie raakt. Iedere organisatie met een IT-functie heeft namelijk een IT Backlog. Het eist IT resources op die beter ingezet hadden kunnen worden voor innovatieve projecten die nodig zijn om het concurrentievoordeel van uw organisatie te behouden. Gevoed door de toenemende complexiteit van IT-systemen vormt de IT Backlog een echt en groeiend probleem.

Deze whitepaper identificeert de context en achtergrond van het IT Backlog issue. Daarnaast beschrijft het de veelzijdige uitdagingen en stelt werkbare oplossingen voor die haalbare best practices combineren met concrete technische oplossingen die uw organisatie in staat stelt haar IT Backlog efficiënter aan te pakken.

Eén van de belangrijkste conclusies omvat het identificeren van de mainframe-omgeving als een onderdeel van de oplossing, in plaats van het probleem. Vaak verguisd door mensen die veerkracht verwarren met veroudering, erkennen veel business- en IT-managers het mainframe als de meest krachtige en schaalbare business platform voor de grote applicaties waarover hun organisatie beschikt. Er is simpelweg geen betere oplossing. Met een beetje hulp beschikt het zelfs over de kracht om iedere IT Backlog op te lossen.

Registratie vereist
My Marqit

Registreer je gratis voor de volgende voordelen:

  • Kosteloos toegang tot alle informatie
  • Onbeperkt downloaden van whitepapers
  • Altijd up-to-date via de Marqit nieuwsbrieven
E-mailadres
Wachtwoord
Wachtwoord [vergeten?]