De verborgen kosten van applicatie management in cloud-omgevingen

De verborgen kosten van applicatie management in cloud-omgevingen

07-01-2015ENWhitepaper
Voeg de whitepaper toe aan Mijn lijsten
U moet ingelogd zijn om een whitepaper aan uw favorieten toe te voegen. Login of registreer u als Marqit member.
Er bestaan gegronde twijfels rondom het in balans brengen van de kosten- en behendigheidsvoordelen van cloud computing met de uitdagingen rondom het leveren van goede applicatie performance en eindgebruikerservaringen in public, private en hybrid cloud-omgevingen.

Deze twijfels zijn allemaal te wijten aan één simpel feit: de meeste traditionele application performance monitoring tools werken niet in cloud-omgevingen. De dynamische en fysieke karakteristieken van cloud-based applicaties vereisen een nieuwe, slimmere en geautomatiseerde aanpak voor proactieve monitoring, waarmee niet alleen problemen rondom end-user experience kunnen worden geïdentificeerd, maar organisaties daarnaast in staat stelt om deze problemen te vinden en te verhelpen.

Het op effectieve wijze monitoren en beheren van moderne cloud-based applicaties en diensten vereist een nieuwe aanpak die speciaal is ontworpen voor de complexe, hybride en dynamische IT-omgevingen van vandaag. Dit rapport geeft een overzicht van de mogelijke oplossingen voor dit probleem.
Registratie vereist
My Marqit

Registreer je gratis voor de volgende voordelen:

  • Kosteloos toegang tot alle informatie
  • Onbeperkt downloaden van whitepapers
  • Altijd up-to-date via de Marqit nieuwsbrieven
E-mailadres
Wachtwoord
Wachtwoord [vergeten?]