Intelligente gebouwen: uw gebouw (zelf) het werk laten doen!

Intelligente gebouwen: uw gebouw (zelf) het werk laten doen!

16-01-2015NLWhitepaper
Voeg de whitepaper toe aan Mijn lijsten
U moet ingelogd zijn om een whitepaper aan uw favorieten toe te voegen. Login of registreer u als Marqit member.

De keuken is vaak het hart van ons huis. We brengen er veel tijd door met familie en vrienden en er ontstaan vele nieuwe ideeën. Keukenfabrikanten doen continu onderzoek naar de bewegingen in een keuken om het ontwerp te perfectioneren. Best lastig, want een keuken is heel persoonlijk.

Van een optimaal ingerichte keuken kan een parallel worden getrokken naar een bedrijfsgebouw. Er vinden verschillende activiteiten plaats, er wordt veel tijd doorgebracht en het is een plek waar veel nieuwe initiatieven ontstaan. Maar ook hier; iedere organisatie is anders en dit vraagt om een ‘persoonlijk’ afgestemd gebruik van het bedrijfspand.

Maar hoeveel weet uw organisatie van het daadwerkelijke gebruik van uw pand? Wordt het gebouw optimaal gebruikt? Door de afdelingen vastgoedbeheer, facility management en IT nauwer samen te laten werken, kan het gebruik van een kantoorpand zodanig worden geoptimaliseerd dat er forse kosten te besparen zijn. Hoe kunt u dit onderzoeken?

Lees in deze whitepaper hoe intelligente sensoren u veel kunnen leren over het gebruik van uw gebouw en hoe u met die gegevens het pand efficiënter en effectiever in kunt richten. Want zou het niet fantastisch zijn als uw bedrijfsgebouw informatie “levert” welke bijdraagt in het optimaal gebruiken van alle faciliteiten, tegen minder kosten en samenwerking tussen verschillende onderdelen stimuleert?

Registratie vereist
My Marqit

Registreer je gratis voor de volgende voordelen:

  • Kosteloos toegang tot alle informatie
  • Onbeperkt downloaden van whitepapers
  • Altijd up-to-date via de Marqit nieuwsbrieven
E-mailadres
Wachtwoord
Wachtwoord [vergeten?]