SANS Critical Security Controls: van adoptie tot implementatie

SANS Critical Security Controls: van adoptie tot implementatie

07-10-2015ENWhitepaper
Voeg de whitepaper toe aan Mijn lijsten
U moet ingelogd zijn om een whitepaper aan uw favorieten toe te voegen. Login of registreer u als Marqit member.

Binnen de SANS community, ongeveer 165.000 security professionals wereldwijd, beschouwen steeds meer organisaties de Critical Security Controls (CSC’s) als een betrouwbaar mechanisme om cyberaanvallen tegen te gaan, de inzichten in de beveiligingsstatus van hun IT-infrastructuur te vergroten en de bescherming en reactiesnelheid te verbeteren.

Resultaten van een recent SANS onderzoek laten zien dat meer organisaties uit die community vooruitgang boeken als het gaat om het implementeren van technische beveiligingssystemen. Daarnaast ervaren zij voordelen als verminderde risico’s, duidelijkere inzichten in de status van hun IT Security infrastructuur en ondersteuning bij het naleven van wet- en regelgeving. Echter worstelen zij nog steeds met het automatiseren en integreren van deze security controls.

Productteams, integrators, IT- en operationele medewerkers en de business units die zij ondersteunen, zullen nauw samen moeten werken om dit niveau van automatisering tot bloei te laten komen.
Naarmate meer organisaties gaan investeren in CSC implementatie zal de gehele industrie waarschijnlijk meer kwantificeerbare en duidelijkere resultaten zien van bedrijven die beter in staat zijn om hun organisatie te beschermen en compliance en overall verbeteringen aan kunnen tonen als gevolg van het reduceren van IT security risico’s.

Dit SANS onderzoeksrapport onderzoekt hoe breed de CSC’s inmiddels zijn omarmd, met welke uitdagingen de adopters te maken krijgen als het gaat om de implementatie van deze controls en welke instrumenten zij nodig hebben om het implementatieproces te verbeteren.

Registratie vereist
Relevante artikelen
Compliance | Informatiebeveiliging
My Marqit

Registreer je gratis voor de volgende voordelen:

  • Kosteloos toegang tot alle informatie
  • Onbeperkt downloaden van whitepapers
  • Altijd up-to-date via de Marqit nieuwsbrieven
E-mailadres
Wachtwoord
Wachtwoord [vergeten?]