Creëren van rich media zonder productiekosten door combinatie van creativiteit en marketing in de cloud

Creëren van rich media zonder productiekosten door combinatie van creativiteit en marketing in de cloud

21-01-2015ENReference Case
Voeg de whitepaper toe aan Mijn lijsten
U moet ingelogd zijn om een whitepaper aan uw favorieten toe te voegen. Login of registreer u als Marqit member.
Klanten van vente-privee kunnen niet een product oppakken om de textuur te voelen of details te bekijken. En als klanten er niet zeker van zijn dat het product iets is wat ze willen hebben, zullen ze het wellicht niet kopen. Daarom maakt het bedrijf gebruik van high-quality foto’s die iedere hoek van het product vastleggen om klanten te engagen en het gesprek met de klant op gang proberen te brengen. In tegenstelling tot de meeste concurrenten verandert de inventory van vente-privee echter regelmatig. Met 10.000 flash-verkopen per jaar en iedere aanbod wat slechts 3 tot 5 dagen beschikbaar is, zijn de creatieve medewerkers constant bezig met het creëren van nieuwe productafbeeldingen.

“We verwerken foto’s in grote hoeveelheden, wat betekent dat we snel moeten werken, maar we willen niet dat dit ten koste gaat van de creativiteit,” zegt Benhaïm. Om de efficiency van dit proces te verbeteren heeft vente-privee de Creative Cloud van Adobe geïmplementeerd, waarmee ze profiteert van de voordelen van Adobe Photoshop Lightroom 5 en Adobe Photoshop CC en hiermee haar beeldverwerking versnelt.

Door het koppelen van het creatieve proces aan de dynamische media-mogelijkheden in Adobe Experience Manager (voorheen Scene7) in Adobe Marketing Cloud, stroomlijnt vente-privee haar workflow verder om on-demand onbeperkte variaties van iedere asset te kunnen genereren en weergeven, door het eenvoudig aanpassen van de grootte, resolutie, crop, type bestand of effect met gebruik van originele beelden. Hierdoor is het bedrijf in staat om de rich media te creëren waar klanten op zitten te wachten, zonder dat dit extra productiekosten met zich meebrengt.
Registratie vereist
Relevante artikelen
Cloud Computing | E-commerce
My Marqit

Registreer je gratis voor de volgende voordelen:

  • Kosteloos toegang tot alle informatie
  • Onbeperkt downloaden van whitepapers
  • Altijd up-to-date via de Marqit nieuwsbrieven
E-mailadres
Wachtwoord
Wachtwoord [vergeten?]