Het bouwen en integreren van een ‘culture of digital optimization’ in 6 stappen

Het bouwen en integreren van een ‘culture of digital optimization’ in 6 stappen

21-01-2015ENWhitepaper
Voeg de whitepaper toe aan Mijn lijsten
U moet ingelogd zijn om een whitepaper aan uw favorieten toe te voegen. Login of registreer u als Marqit member.
Digitale technologie is overal. Het is betaalbaar en toegankelijk, of het nu om de “eerste wereld” of de “derde wereld” gaat. En het zet klanten in de bestuurdersstoel van hun digitale ervaring. Zij weten immers dat de informatie en technologie, die nodig is om die ervaring waarbij de klant centraal staat te leveren, beschikbaar is en gebruikt wil worden.

Het leveren van die klantervaring vereist inderdaad data en technologie, maar die instrumenten alleen brengen u niet veel verder. U moet daarnaast de bedrijfscultuur veranderen naar een cultuur die digitale optimalisatie omarmt. Dat is een bedrijfscultuur waarin data-driven besluitvorming leidend is, marketing ideeën worden getest voordat zij op grote schaal worden gelanceerd, en voert voortdurende verbeteringen door aan digitale kanalen, gebaseerd op testing. Het is ook een cultuur die accepteert dat de prijs van vooruitgang betekent dat men af en toe de verkeerde afslag neemt, zolang zij er maar van leren.

In de afgelopen tien jaar zijn executives, waaronder CEO’s, druk bezig geweest met het opstellen van een cultuur van optimalisatie binnen hun bedrijf. Partner agencies als Wunderman, hebben deze bedrijven ook geholpen bij het bereiken en integreren hiervan. Gedurende deze ‘reis’ herkenden zij een aantal essentiële stappen die nodig zijn om een dergelijke cultuur te bouwen.

Deze whitepaper vormt de handleiding voor het bouwen van een optimalisatie-cultuur binnen uw organisatie. Het belicht de stappen die uw collega’s herkennen als zijnde noodzakelijk voor het bouwen van zo’n cultuur. Daarnaast wordt u gewezen op waardevolle instrumenten en tools die vandaag de dag beschikbaar zijn en u op weg helpen richting het inbedden van die cultuur in uw organisatie.
Registratie vereist
Relevante artikelen
BPM | Business Software
My Marqit

Registreer je gratis voor de volgende voordelen:

  • Kosteloos toegang tot alle informatie
  • Onbeperkt downloaden van whitepapers
  • Altijd up-to-date via de Marqit nieuwsbrieven
E-mailadres
Wachtwoord
Wachtwoord [vergeten?]