MSP’s en de applicatie economie: de behoefte aan differentiatie, acceleratie en kwaliteit

MSP’s en de applicatie economie: de behoefte aan differentiatie, acceleratie en kwaliteit

21-01-2015ENWhitepaper
Voeg de whitepaper toe aan Mijn lijsten
U moet ingelogd zijn om een whitepaper aan uw favorieten toe te voegen. Login of registreer u als Marqit member.
De opkomst van de applicatie economie biedt aanzienlijke groeimogelijkheden, en bedreigingen, voor managed service providers (MSP’s). Lever de diensten die uw klanten vooruit helpen in de applicatie economie en uw bedrijf zal hiervan profiteren. Past u zich niet aan dan verliest u business, marktaandeel en relevantie.

Meer dan ooit is het succes van uw klanten gebonden aan applicaties. Hoe sneller zij hun applicaties kunnen innoveren, hoe sneller zij kunnen reageren op veranderende eisen van de klant, nieuwe kansen en concurrerende bedreigingen. Wanneer u de diensten kunt leveren die uw klanten in staat stellen om hun applicatie innovatie te versnellen, speelt uw organisatie in op een dringende eis vanuit een snel groeiende markt.

Om gelijke tred te houden in een altijd verbonden wereld die daarnaast steeds mobieler en application-driven wordt, zullen bedrijven steeds afhankelijker gaan worden van MSP’s. Met name van MSP’s die gespecialiseerde, hoogwaardige en application-centric diensten kunnen bieden.

Om te kunnen profiteren van de kansen die de markt biedt, moeten MSP’s een optimale combinatie van service differentiatie, snelheid en kwaliteit kunnen bieden. Het leveren van deze combinatie vereist de juiste capaciteiten en de juiste tools.

Op het moment dat kerndiensten gestandaardiseerd worden, zullen de MSP’s die er niet in slagen om zowel te innoveren als te differentiëren ervaren dat het steeds moeilijker wordt om winstgevend te blijven. Gefragmenteerde management tools en processen belemmeren teveel MSP’s in hun inspanningen om innovatie en differentiatie te verbeteren.

Door gebruik te maken van de nieuwe generatie unified infrastructure management-tools kunnen managed service providers nieuwe diensten sneller, efficiënter en betrouwbaarder leveren. Voor degenen die het goed op de rit hebben is de applicatie economie van morgen een wereld vol onbegrensde mogelijkheden…
Registratie vereist
My Marqit

Registreer je gratis voor de volgende voordelen:

  • Kosteloos toegang tot alle informatie
  • Onbeperkt downloaden van whitepapers
  • Altijd up-to-date via de Marqit nieuwsbrieven
E-mailadres
Wachtwoord
Wachtwoord [vergeten?]