Scott Brownrigg ontwerpt de toekomst met Adobe Creative Cloud en Adobe Acrobat Pro

Scott Brownrigg ontwerpt de toekomst met Adobe Creative Cloud en Adobe Acrobat Pro

26-01-2015ENReference Case
Voeg de whitepaper toe aan Mijn lijsten
U moet ingelogd zijn om een whitepaper aan uw favorieten toe te voegen. Login of registreer u als Marqit member.
Scott Brownrigg is een wereldberoemd ontwerpbureau dat voorziet in architectuur, interieurdesign, planning en masterplanning diensten. Met kantoren in Londen, Guildford, Cardiff, Edinburgh, Kroatië en Singapore heeft Scott Brownrigg een brede geografische dekking, ondersteund door strategische allianties in Rusland en het Midden-Oosten.

Nick Dunn, directeur ICT voor Scott Brownrigg: "Onze architecten, ontwerpers en planners vertrouwen elke seconde van elke dag op technologie. Om innovatief te blijven en buitengewone client services te kunnen blijven bieden, is het cruciaal dat onze cross-functionele teams toegang hebben tot de beste tools."

Medewerkers voorzien van de beste tools en het onderhoud van alle software licenties en versies is één van de belangrijkste verantwoordelijkheden van Nick Dunn. Echter, toen hij in dienst ging bij Scott Brownrigg erfde hij een IT-omgeving gevuld met een enorme variatie aan softwaretoepassingen en versies. Deze zeer gemengde omgeving leidde tot complexe licentie management en software compatibiliteitsproblemen die de onderlinge samenwerking tussen de verschillende creatieve teams belemmerde.

Na verschillende opties geëvalueerd te hebben werd besloten dat er eigenlijk geen goed alternatief was voor de Adobe-software waar alle medewerkers zo vertrouwd mee geworden waren. Het bedrijf ging dus standaardiseren op basis van Adobe Creative Cloud en Adobe Acrobat Pro, zodat alle medewerkers toegang hadden tot up-to-date tools die ze nodig hebben om hun werk te doen en om onderling gemakkelijk samen te kunnen werken, waar ze dan ook gelokaliseerd zijn.

Nick Dunn: "Standaardisering op Adobe Creative Cloud bespaart ons IT-team een enorme hoeveelheid tijd. Tijd die het team nu gebruikt om de business nog beter te kunne ondersteunen. Ook heeft de standaardisatie een duidelijke en zeer positieve invloed op onze totale productiviteit en efficiëntie gehad.”
Registratie vereist
My Marqit

Registreer je gratis voor de volgende voordelen:

  • Kosteloos toegang tot alle informatie
  • Onbeperkt downloaden van whitepapers
  • Altijd up-to-date via de Marqit nieuwsbrieven
E-mailadres
Wachtwoord
Wachtwoord [vergeten?]