Verklein uw security gap door het automatiseren van IT configuratie assessments

Verklein uw security gap door het automatiseren van IT configuratie assessments

07-10-2015ENWhitepaper
Een vloed aan recente inbreuken heeft security- en compliance professionals richting een urgentie defensieve modus geduwd, aangezien zij worstelen met gerichte multi-staged aanvallen, mobiele bedreigingen, zero-day afwijkingen en andere kwetsbaarheden. Waar zij met name kijken naar gevaar en potentiële dreigingen van buitenaf, missen sommige security professionals echter een belangrijke interne enabler van succesvolle inbreuken: incorrecte configuratie van IT-middelen.

HP’s Cyber Risk Report 2013 maakte duidelijk dat 80% van applicaties kwetsbare plekken bevatten als gevolg van incorrecte configuratie. Door het voorkomen van risico’s kunnen bedrijven enorme vooruitgang boeken op het gebied van IT security en voorkomen dat cybercriminelen bedrijfsdata stelen.

In deze gids beschrijft Qualys interne risico’s op het gebied van IT security en presenteert het 3 best practices om incorrecte configuraties te controleren. Belangrijke onderdelen hiervan zijn het automatiseren van risicobeoordelingen en –prioritering. Door het inzetten van IT Policy Compliance kunnen bedrijven de veiligheid van gevoelige bedrijfsdata en hun IT-omgeving verzekeren en tegemoet komen aan compliance-mandaten.

Wanneer je dit whitepaper download ga je ermee akkoord dat je door de leverancier benaderd kan worden.

Registratie vereist
Relevante artikelen
Compliance | Cyber Security | Risk Management
My Marqit

Registreer je gratis voor de volgende voordelen:

  • Kosteloos toegang tot alle informatie
  • Onbeperkt downloaden van whitepapers
  • Altijd up-to-date via de Marqit nieuwsbrieven
E-mailadres
Wachtwoord
Wachtwoord [vergeten?]