De voordelen van Adobe Story CC Plus en Adobe Creative Cloud voor een TV studio

De voordelen van Adobe Story CC Plus en Adobe Creative Cloud voor een TV studio

28-01-2015ENReference Case
Voeg de whitepaper toe aan Mijn lijsten
U moet ingelogd zijn om een whitepaper aan uw favorieten toe te voegen. Login of registreer u als Marqit member.
Lime Pictures produceert bekroonde en geruchtmakende programma's, zoals Hollyoaks (C4), Rockets Island (CBBC), The Only Way Is Essex (ITV2) en Geordie Shore (MTV). En Lime Pictures weet het maar al te goed: maar weinig omgevingen hebben te maken met planning en productie-targets die veeleisender zijn dan dagelijkse televisie.

Elke serie vereist een strak georkestreerde inspanning waarbij opnamesessies met scripts gesynchroniseerd moeten worden, lock-step coördinatie tussen cameraploegen, sets, etc. De shows die geproduceerd worden zijn afhankelijk van high-quality afbeeldingen en video, die zich uitstrekken over zowel TV als online media.

Met de toegenomen populariteit en groeiend aantal programma’s had Lime Pictures de behoefte om de productie te versnellen nu het in-house systeem moeite had om het tempo bij te houden en eigenlijk een bottleneck werd. De productiestudio moest de business versnellen en heeft uiteindelijk gekozen voor Adobe Story CC Plus en Adobe Creative Cloud.

Gary Winn, IT-manager bij Lime Pictures: "Onze belangrijkste drijfveer voor de overstap naar Adobe Story CC Plus en Adobe Creative Cloud was om de business te versnellen en door te kunnen groeien. Iets dat we zeer zeker bereikt hebben en meer. Want de flexibiliteit, zichtbaarheid, kostenbesparingen en andere voordelen zijn enorme bonussen gebleken bij deze overstap."
Registratie vereist
My Marqit

Registreer je gratis voor de volgende voordelen:

  • Kosteloos toegang tot alle informatie
  • Onbeperkt downloaden van whitepapers
  • Altijd up-to-date via de Marqit nieuwsbrieven
E-mailadres
Wachtwoord
Wachtwoord [vergeten?]