Integratie van mobile in uw organisatie: Wat levert het op?

Integratie van mobile in uw organisatie: Wat levert het op?

03-02-2015ENOnderzoek
Voeg de whitepaper toe aan Mijn lijsten
U moet ingelogd zijn om een whitepaper aan uw favorieten toe te voegen. Login of registreer u als Marqit member.
Dankzij het toenemend aantal eindgebruikers dat tegenwoordig gebruik maakt van allerlei mobiele initiatieven, waaronder BYOD, heeft mobiele technologie een prominente plek ingenomen in het hedendaagse zakelijke landschap. Daarnaast verwachten de mobiele gebruikers dat de IT-afdeling hen ondersteunt bij het naadloos en veilig toegang verlenen tot bedrijfsdatabases en –applicaties.

Tegelijkertijd gebruiken customer service- en sales en marketingteams mobiele platformen om nieuwe campagnes en activiteiten uit te rollen en de klantinteractie te verbeteren, wat vrijwel real-time respons vereist, altijd en overal. IT-afdelingen moeten gaan opschalen en deze uitdagingen nu gaan omarmen of anders riskeren dat zij achterop raken bij continu evoluerende marktontwikkelingen.

Een wereldwijd onderzoek onder 361 IT-managers over mobiele IT-infrastructuur, uitgevoerd door IBM, heeft de werkwijzen van organisaties om de overstap naar mobiel te ondersteunen, onder het licht gehouden. Wat bleek, organisaties die zowel mobiele technologie-initiatieven prioriteren als een mobiele strategie implementeren, hebben twee keer zoveel kans om IT-budgetverhogingen te realiseren en daarnaast ervaren zij een omzetgroei van meer dan 10%. Nog niet overtuigd van de toegevoegde waarde die de integratie van mobile kan bieden? Dit onderzoek trekt u over de streep.
Registratie vereist
My Marqit

Registreer je gratis voor de volgende voordelen:

  • Kosteloos toegang tot alle informatie
  • Onbeperkt downloaden van whitepapers
  • Altijd up-to-date via de Marqit nieuwsbrieven
E-mailadres
Wachtwoord
Wachtwoord [vergeten?]