De voordelen van mobiele oplossingen voor de gezondheidszorg

De voordelen van mobiele oplossingen voor de gezondheidszorg

05-02-2015ENBusiness Case
Voeg de whitepaper toe aan Mijn lijsten
U moet ingelogd zijn om een whitepaper aan uw favorieten toe te voegen. Login of registreer u als Marqit member.
Zorginstellingen worden tegenwoordig geacht om hogere kwaliteitsniveaus te leveren binnen een steeds soberder wordend financieel klimaat en tegelijkertijd om te gaan met een toenemende mate van toezicht. Het is lastig om in deze situatie het evenwicht te bewaren, maar het is een situatie waarin technologie uitkomst kan bieden.

Mobile collaboration kan namelijk een krachtig effect hebben op de productiviteit van een organisatie, doordat het altijd en overal toegang verleent tot data, applicaties en, nog belangrijker, mensen. Zeker op de momenten dat hun gezondheid het belangrijkste is.

Een geavanceerde mobile collaboration strategie stelt een zorginstelling in staat om betere zorgverlening te bieden aan haar patiënten, terwijl de productiviteit wordt gestimuleerd en de kosten worden gereduceerd.

IBM en Cisco bieden op maat gemaakte oplossingen die u helpen bij sneller en efficiënter aanbieden van zorgexperts en –middelen aan patiënten, het verbeteren van ‘zorg aan het bed’ en het creëren van een omgeving waarin patiënten, personeel en bezoekers gebruik kunnen maken van een beveiligde netwerkverbinding met hun eigen mobiele devices.
Registratie vereist
My Marqit

Registreer je gratis voor de volgende voordelen:

  • Kosteloos toegang tot alle informatie
  • Onbeperkt downloaden van whitepapers
  • Altijd up-to-date via de Marqit nieuwsbrieven
E-mailadres
Wachtwoord
Wachtwoord [vergeten?]