Is uw HR-omgeving in staat om de internationale groei van uw bedrijf te ondersteunen?

Is uw HR-omgeving in staat om de internationale groei van uw bedrijf te ondersteunen?

06-02-2015NLWhitepaper
Voeg de whitepaper toe aan Mijn lijsten
U moet ingelogd zijn om een whitepaper aan uw favorieten toe te voegen. Login of registreer u als Marqit member.
Internationale uitbreiding gaat hand in hand met almaar veranderende lokale compliance-eisen, meester blijven over en zicht houden op meerdere dochterondernemingen, werknemerskosten en de noodzaak om de meest gevoelige informatie van de onderneming te beveiligen. Een effectieve internationale oplossing voor de salarisadministratie zou de platformcompatibiliteit op de juiste manier aanpakken, gegevens integreren en informatie uit meerdere landen op lokaal en internationaal niveau centraliseren. Daarnaast zou het een adequate standaardisering betekenen van de (gewenste) serviceniveaus van alle aanbieders en geïntegreerde kennis van lokale regelgeving.

Centralisatie is de sleutel tot gestroomlijnde dienstenlevering en een HR-exploitatiemodel dat toonaangevende organisaties willen omarmen. Een netwerk van lokaal gevestigde salarisadministratiespecialisten met een grondige kennis van lokale wetgeving en HR-bijzonderheden zou de last van shared services centers of lokale dochterondernemingen verlichten. Door nieuwe manieren te bedenken om aan de regels te blijven voldoen, risico’s te helpen beperken, de efficiency van bedrijfsprocessen te verbeteren en, uiteindelijk, de groei en internationale uitbreiding van de organisatie te helpen aansturen, kan HR haar strategische meerwaarde voor de onderneming aantonen.

De minst innovatieve of wendbare organisaties zullen dit een angstaanjagende gedachte vinden. Maar partijen die succes hebben op de wereldmarkt en internationaal hun vleugels uitslaan, zullen de voordelen van een gestandaardiseerde centrale HR- en salarisadministratie aangrijpen – met HR-leidinggevenden aan het roer.
Registratie vereist
My Marqit

Registreer je gratis voor de volgende voordelen:

  • Kosteloos toegang tot alle informatie
  • Onbeperkt downloaden van whitepapers
  • Altijd up-to-date via de Marqit nieuwsbrieven
E-mailadres
Wachtwoord
Wachtwoord [vergeten?]