HR-wetgeving naleven en risico's in de toekomst beperken

HR-wetgeving naleven en risico's in de toekomst beperken

12-02-2015NLWhitepaper
Voeg de whitepaper toe aan Mijn lijsten
U moet ingelogd zijn om een whitepaper aan uw favorieten toe te voegen. Login of registreer u als Marqit member.
In het internationale bedrijfsleven ‘spreken’ we steeds vaker dezelfde taal, maar als het om arbeidsrecht gaat, zijn de verschillen per land nog net zo complex als vroeger. Organisaties moeten in elk rechtsgebied waarin ze actief zijn weten welke risico's ze lopen en met welke nalevingsregels ze te maken hebben – een vrijwel onmogelijke taak voor bedrijven.

Het beheer van HR-processen, de salarisadministratie en excasso brengt talloze problemen met zich mee op het gebied van naleving, risicobeheer en kosten. Wijzigingen op het gebied van belastingen, wettelijk verplichte rapportage en in het nalevingsbeleid en de bijbehorende procedures hebben niet alleen gevolgen voor HR, maar ook voor lijnmanagers en werknemers. Recent onderzoek op het gebied van salarisadministratie, heeft uitgewezen dat de naleving van wet- en regelgeving en consistente salarisverwerkingsprocessen voor veel organisaties de voornaamste problemen zijn.

Hoe kunnen organisaties er dus zeker van zijn dat ze altijd aan wet- en regelgeving op het gebied van HR en salarisadministratie voldoen als de regels voortdurend veranderen? Lees er alles over in deze informatieve whitepaper.
Registratie vereist
My Marqit

Registreer je gratis voor de volgende voordelen:

  • Kosteloos toegang tot alle informatie
  • Onbeperkt downloaden van whitepapers
  • Altijd up-to-date via de Marqit nieuwsbrieven
E-mailadres
Wachtwoord
Wachtwoord [vergeten?]