De voordelen van role-based Permissions Management

De voordelen van role-based Permissions Management

13-02-2015ENWhitepaper
Voeg de whitepaper toe aan Mijn lijsten
U moet ingelogd zijn om een whitepaper aan uw favorieten toe te voegen. Login of registreer u als Marqit member.
Naarmate het aantal gebruikers en applicaties in uw organisatie toeneemt, groeit ook het aantal gebruikersaccounts en permissies wat moet worden beheerd. Ondanks hun complexiteit zijn goed beheerde permissies essentieel voor het waarborgen van veiligheid en de naleving van wet- en regelgeving. Werknemers moeten alleen beschikken over die permissies en machtigingen die relevant zijn voor hun functie.

Het verbeteren van de processen rondom permissie-management is voor veel bedrijven daarom cruciaal. Role-based management is een efficiënte en effectieve manier om toegangsrechten en de toewijzing van resources te baseren op de rol van een werknemer binnen een organisatie. Hierdoor hebben rollen/werknemers dus alleen toegang tot die informatie die zij nodig hebben om hun werk te kunnen doen, wat ten goede komt aan de veiligheid van uw organisatie en compliance.

Dell’s Identity Manager is een role management-oplossing die u in staat stelt om complexe permissiestructuren te beheren door het simpelweg implementeren van rollen. Deze oplossing zet de bestaande rollen van uw werknemers om naar rollen waarin de controle over permissies en toegang tot IT resources al zit opgesloten, waardoor Identity Management en het naleven van wet- en regelgeving sterk wordt vereenvoudigd.

Wanneer je dit whitepaper download ga je ermee akkoord dat je door de leverancier benaderd kan worden.

Registratie vereist
My Marqit

Registreer je gratis voor de volgende voordelen:

  • Kosteloos toegang tot alle informatie
  • Onbeperkt downloaden van whitepapers
  • Altijd up-to-date via de Marqit nieuwsbrieven
E-mailadres
Wachtwoord
Wachtwoord [vergeten?]