De 7 must-haves van een mobile app security-oplossing

De 7 must-haves van een mobile app security-oplossing

25-02-2015ENWhitepaper
Voeg de whitepaper toe aan Mijn lijsten
U moet ingelogd zijn om een whitepaper aan uw favorieten toe te voegen. Login of registreer u als Marqit member.
Mobile devices zijn niet zomaar een type endpoint. Bijkomende functionaliteiten, zoals een camera, nabijheidssensor en snelheidsmeter, gekoppeld aan de always-connected en beschikbare aard van deze apparaten, creëren een kans om de gebruikersproductiviteit binnen een organisatie te verbeteren.

Bedrijven kunnen profiteren van het enorme potentieel van deze apparaten door het gebruik van bedrijfsdata toe te staan via mobiele apps. Mobiele workflows die voortkomen uit interacties tussen dergelijke apps zijn sneller en intuïtiever dan de workflows op een PC. Echter moet een organisatie eerst goed nadenken hoe zij de controle over bedrijfsdata kan behouden, voordat zij het wijdverspreide gebruik van deze gevoelige bedrijfsinformatie via mobiele devices toestaat.

Het prioriteren van usability boven beveiliging stelt bedrijven voor enorme dilemma’s. Deze checklist belicht de minimum vereisten waarover uw mobile app security-oplossing moet beschikken om de mobiele gebruikerservaring te kunnen bieden die wordt gevraagd, zonder afbreuk te doen aan de veiligheid ervan.
Registratie vereist
My Marqit

Registreer je gratis voor de volgende voordelen:

  • Kosteloos toegang tot alle informatie
  • Onbeperkt downloaden van whitepapers
  • Altijd up-to-date via de Marqit nieuwsbrieven
E-mailadres
Wachtwoord
Wachtwoord [vergeten?]