Text Analytics & Mining: verborgen rijkdom aan informatie ontdekken

Text Analytics & Mining: verborgen rijkdom aan informatie ontdekken

06-03-2015ENWhitepaper
Voeg de whitepaper toe aan Mijn lijsten
U moet ingelogd zijn om een whitepaper aan uw favorieten toe te voegen. Login of registreer u als Marqit member.
Een belangrijk element van data analyse is data discovery. Een summier overzicht van zaken die in uw data zitten opgesloten - een zogenaamd "summary-level" overzicht - kan al indrukwekkende inzichten opleveren. Maar data is tegenwoordig meer dan cijfers en statistiek. Er is ook zogeheten ongestructureerde data, zoals tekst, waar een rijkdom aan informatie en conclusies uit te halen valt.

Verborgen informatie in document collecties ontdekken

En hoewel text analytics in feite een nieuwere vorm van data discovery is, is het een zeer krachtig middel om verborgen informatie in document collecties te ontdekken. Echter, het bouwen en opzetten van goede verkennende en voorspellende modellen kan een uitdaging zijn. Uiteindelijk wilt u vrijwel automatisch thema's en onderwerpen, die relevant en betekenisvol zijn, kunnen ontdekken. Maar hoe doet u dat?

Download deze whitepaper om meer te leren over text analytics en text mining. Ontdek hoe u cruciale contextuele informatie af kunt vangen, hoe u relationele functies kunt ontdekken en hoe u aangepaste entiteiten in kunt zetten om text mining effectief te maken.
Registratie vereist
My Marqit

Registreer je gratis voor de volgende voordelen:

  • Kosteloos toegang tot alle informatie
  • Onbeperkt downloaden van whitepapers
  • Altijd up-to-date via de Marqit nieuwsbrieven
E-mailadres
Wachtwoord
Wachtwoord [vergeten?]