Self-Service Business Intelligence en Analytics

Self-Service Business Intelligence en Analytics

06-03-2015ENWhitepaper
Voeg de whitepaper toe aan Mijn lijsten
U moet ingelogd zijn om een whitepaper aan uw favorieten toe te voegen. Login of registreer u als Marqit member.
Analytics is belangrijker voor zakelijk succes dan ooit tevoren. Enterprise-level organisaties rapporteren aanzienlijke successen dankzij effectieve inzet van analytics en andere organisaties proberen te volgen.

Tot op heden aarzelen middelgrote bedrijven echter als het gaat om de overstap naar analytics. De meesten hebben simpelweg niet de middelen om zeer gespecialiseerd en verfijnd, maar kostbaar analytisch talent in te huren. Ook zijn er twijfels over de kosten, complexiteit en ROI. Toch is analytics nu ook beschikbaar voor middelgrote organisaties en de doorbraak die dit mogelijk maakt is een nieuwe benadering van data-analyse: self-service analytics. Self-service analytics stelt gebruikers in staat om de rijkdom aan beschikbare gegevens daadwerkelijk te benutten, terwijl het beheer en de controle over die data door de IT-organisatie is gewaarborgd.

Deze whitepaper onderzoekt belemmeringen voor de adoptie van analytics vanuit zowel een IT- als eindgebruiker perspectief en laat zien hoe self-service analytics in het algemeen - en SAS Visual Analytics in het bijzonder - deze barrières weg kan nemen.
Registratie vereist
My Marqit

Registreer je gratis voor de volgende voordelen:

  • Kosteloos toegang tot alle informatie
  • Onbeperkt downloaden van whitepapers
  • Altijd up-to-date via de Marqit nieuwsbrieven
E-mailadres
Wachtwoord
Wachtwoord [vergeten?]