Samen sta je sterker! De voordelen van een eenduidige sjablonengenerator voor 3 gemeenten

Samen sta je sterker! De voordelen van een eenduidige sjablonengenerator voor 3 gemeenten

10-03-2015NLReference Case
Voeg de whitepaper toe aan Mijn lijsten
U moet ingelogd zijn om een whitepaper aan uw favorieten toe te voegen. Login of registreer u als Marqit member.
Als voortvloeisel van het programma e-overheid zal de Gemeente Sluis in 2015 overgegaan van Microsoft Office 2007 naar Office 2013. Dit is nodig om zich verzekerd te blijven weten van ondersteuning door het softwarehuis, maar ook om gebruik te kunnen maken van de rijkere mogelijkheden van de jongste versie van Office.

Alle gemeenten zelfde pakket
De overgang naar het nieuwe Office-pakket bracht de vraag op tafel of Sluis de al langer in gebruik hebbende sjabloongenerator SmartDocuments zou blijven benutten. Er is toen gesproken met 2 andere gemeenten in Zeeuws-Vlaanderen om hetzelfde programma te gebruiken, zodat gemeentepersoneel eenvoudiger kan worden uitgewisseld en ze sterker staan richting de leverancier. Aangezien iWRITER al werd gebruikt door de 2 andere gemeenten sloot Sluis zich hierbij aan.

Voorwaarden en resultaten
Een belangrijke voorwaarde was wel dat de nieuwe sjabloongenerator naadloos moest aansluiten op Corsa, het document management systeem van de Nederlandse onderneming BCT. Sluis werkt al jaren met dit systeem. Ontdek in hoeverre iWRITER een mooie aanvulling is op de bestaande softwareprogramma’s en IT-infrastructuur van de Gemeente Sluis en welke resultaten er sinds de overstap zijn behaald.
Registratie vereist
My Marqit

Registreer je gratis voor de volgende voordelen:

  • Kosteloos toegang tot alle informatie
  • Onbeperkt downloaden van whitepapers
  • Altijd up-to-date via de Marqit nieuwsbrieven
E-mailadres
Wachtwoord
Wachtwoord [vergeten?]