Is standaard SSL encryptie voldoende voor veilige online transacties?

Is standaard SSL encryptie voldoende voor veilige online transacties?

12-03-2015ENWhitepaper
Voeg de whitepaper toe aan Mijn lijsten
U moet ingelogd zijn om een whitepaper aan uw favorieten toe te voegen. Login of registreer u als Marqit member.
Vertrouwen is fundamentele valuta op het web. In een virtuele wereld, waar je nooit zeker weet wie de website die je bekijkt controleert en met wie verzamelde data wordt gedeeld, is betekenisvolle interactie onmogelijk zonder een hoge mate van vertrouwen.

Phishing

Omdat cybercriminelen steeds geavanceerder te werk gaan bij het opzetten van spoof phishing-websites om gebruikers te misleiden bij het invullen van persoonlijke gegevens en wachtwoorden, hebben websites in toenemende mate behoefte aan standaard veiligheidscertificaten om vertrouwen te kweken onder haar bezoekers. Maar dan rijst gelijk de logische vraag: voldoen deze standaard certificaten eigenlijk wel?


Vertrouwen

De inhoud van deze whitepaper is gebaseerd op de uitkomsten van een onderzoek onder 150 IT-professionals die werkzaam zijn bij organisaties van verschillende groottes en uit verschillende sectoren. In het onderzoek werd gevraagd:

  • Wat de perceptie van IT managers is met betrekking tot de mate van vertrouwen die zij vereisen en op welk punt dit vertrouwen het meest cruciaal is;
  • Welke impact vertrouwensindicatoren, zoals Extended Validation (EV) SSL-certificaten, hebben op deze perceptie;
  • Of IT-managers wel het volledige potentieel halen uit de mogelijkheid om vertrouwen te kweken onder trouwe klanten, om zodoende te bouwen aan online interacties en online business te stimuleren.
Registratie vereist
My Marqit

Registreer je gratis voor de volgende voordelen:

  • Kosteloos toegang tot alle informatie
  • Onbeperkt downloaden van whitepapers
  • Altijd up-to-date via de Marqit nieuwsbrieven
E-mailadres
Wachtwoord
Wachtwoord [vergeten?]