Hybrid Cloud: de voordelen en (ontwerp)uitdagingen voor de CIO

Hybrid Cloud: de voordelen en (ontwerp)uitdagingen voor de CIO

17-03-2015ENWhitepaper
Voeg de whitepaper toe aan Mijn lijsten
U moet ingelogd zijn om een whitepaper aan uw favorieten toe te voegen. Login of registreer u als Marqit member.
Vroeger was het datacenter de locatie waar de CIO vrijwel alle technologische activiteiten van zijn organisatie onderbracht en lagen de beheertaken en -zeer waarschijnlijk- het eigenaarschap bij de organisatie zelf.

Hybrid Cloud

Vandaag de dag is het datacenter slechts één van de onderdelen van de hybrid cloud; een architectuur wat elementen van private clouds, public clouds en on-premise datacenters combineert. Steeds meer bedrijven kiezen voor deze cloud-architectuur om de prestaties van bedrijfskritische applicaties te kunnen maximaliseren, waarbij ze profiteren van de veiligheid en betrouwbaarheid van de private cloud en on-premise datacenters, evenals de schaalbaarheid en flexibiliteit van de public cloud. De hybrid cloud helpt bedrijven bij het beheren van applicatietoepassingen van big data tot payroll, bij het bedienen van mobiele en ‘vaste’ eindgebruikers, en bij het snel leveren van content aan haar klanten.


CIO-uitdagingen bij het ontwerpen van de cloud

Het bepalen welke onderdelen waar in de hybrid cloud terechtkomen en hoe alles in elkaar past, vormt een compleet nieuwe focus voor CIO’s. CIO’s zullen nieuwe vaardigheden moeten ontwikkelen om de hybrid cloud en zijn nieuwe technologie te kunnen gebruiken, maar de resultaten zullen alle inspanningen meer dan waard zijn. De hybrid cloud biedt namelijk meer zakelijke behendigheid en de mogelijkheid om vaker ‘Ja’ te zeggen tegen stakeholders. Deze whitepaper onderzoekt de uitdagingen rondom hybrid cloud-ontwerp en geeft advies over de manier waarop u een hybrid cloud het beste kunt bouwen en optimaliseren.

Wanneer je dit whitepaper download ga je ermee akkoord dat je door de leverancier benaderd kan worden.

Registratie vereist
My Marqit

Registreer je gratis voor de volgende voordelen:

  • Kosteloos toegang tot alle informatie
  • Onbeperkt downloaden van whitepapers
  • Altijd up-to-date via de Marqit nieuwsbrieven
E-mailadres
Wachtwoord
Wachtwoord [vergeten?]