De selectie van een Incident Response Service Provider: 7 belangrijke vragen

De selectie van een Incident Response Service Provider: 7 belangrijke vragen

24-03-2015ENWhitepaper
Voeg de whitepaper toe aan Mijn lijsten
U moet ingelogd zijn om een whitepaper aan uw favorieten toe te voegen. Login of registreer u als Marqit member.
Incident Response is een georganiseerde benadering van het aanpakken en managen van de nasleep van een aanval en/of inbreuk op de beveiliging (ook wel bekend als een incident). Het doel is om de situatie zo aan te pakken dat de schade beperkt blijft, de hersteltijd zo kort mogelijk is en de kosten zo laag mogelijk blijven.

Security expertise

Van belang is dus dat u op de juiste expertise kunt vertrouwen om er zeker van te zijn dat incidenten, met in potentie zeer kwalijke gevolgen, op de juiste manier afgehandeld worden. Maar security expertise op dat level is erg kostbaar om in-house te halen en te houden. U kunt die expertise ook extern inhuren…

Incident Response Services

Maar de selectie van de juiste security partner met betrekking tot incident response kan ontmoedigend zijn. Er zijn vele aanbieders en allemaal claimen ze de juiste expertise te hebben. Dus hoe weet u zeker dat u de juiste keuze maakt? Response diensten zijn immers van vitaal belang voor elke organisatie, dus het is absoluut noodzakelijk dat u de juiste vragen stelt om uw keuze voor te bereiden.

Deze whitepaper is ontwikkeld om u te helpen bij de selectie van een Incident Response service provider. Het leert u welke moeilijke, directe vragen u moet stellen om de mogelijkheden van de leverancier te kunnen bepalen, zodat u uzelf ervan verzekert dat u de juiste keuze maakt.

Ontdek vandaag nog welke vragen u moet stellen en waarom dat van belang is.

Wanneer je dit whitepaper download ga je ermee akkoord dat je door de leverancier benaderd kan worden.

Registratie vereist
My Marqit

Registreer je gratis voor de volgende voordelen:

  • Kosteloos toegang tot alle informatie
  • Onbeperkt downloaden van whitepapers
  • Altijd up-to-date via de Marqit nieuwsbrieven
E-mailadres
Wachtwoord
Wachtwoord [vergeten?]