802.11ac wireless netwerk: de tijd om over te stappen is gekomen

802.11ac wireless netwerk: de tijd om over te stappen is gekomen

08-03-2016ENWhitepaper
Voeg de whitepaper toe aan Mijn lijsten
U moet ingelogd zijn om een whitepaper aan uw favorieten toe te voegen. Login of registreer u als Marqit member.

De explosieve groei van mobile en BYOD zorgt voor een grotere vraag naar meer draadloze netwerken met meer capaciteit en een hogere dichtheid. Gebruikers verwachten vandaag de dag dat een wireless netwerk makkelijk te gebruiken is, supersnel data kan leveren en ontvangen en slim genoeg is om roaming toe te staan wanneer dat gewenst is, ongeacht device of applicatie (video, voice of data).

802.11ac Wave 2 is de next generation als het gaat om wireless, speciaal ontworpen om hogere capaciteit en dichtheid te bieden waar gebruikers en organisaties om vragen. Wanneer u een nieuwe draadloze infrastructuur installeert of uw huidige wireless netwerk upgrade of uitbreidt, heeft u nu de mogelijkheid om beter tegemoet te komen aan gebruikerseisen en uw netwerk voor te bereiden op aanhoudende groei van het aantal devices en gebruikersbehoeften. 

Het moment om over te stappen naar 802.11ac is gekomen! Deze whitepaper laat u zien welke overwegingen u moet maken en welke stappen u moet zetten wanneer u overstapt op 802.11ac Wave 2 wireless.

Registratie vereist
Relevante artikelen
Netwerkbeheer | WLAN | Draadloos netwerk
My Marqit

Registreer je gratis voor de volgende voordelen:

  • Kosteloos toegang tot alle informatie
  • Onbeperkt downloaden van whitepapers
  • Altijd up-to-date via de Marqit nieuwsbrieven
E-mailadres
Wachtwoord
Wachtwoord [vergeten?]